Hopp til innhold

Husmodellen Bjoa – herskaplig, klassisk hus med valmet tak

  • Pris

    6 220 000 kr

  • Bruksareal

    264 m2

  • Bebygdareal

    162 m2

  • Soverom

    5

  • BRA-i

    264

Bjoa – En klassisk og herskapelig perle med valmet tak

Husmodellen Bjoa er et klassisk og herskapelig hjem som kombinerer elegant design med praktiske løsninger. Med et tidløst fasadeuttrykk, valmet tak, og en flott balkong, fremstår Bjoa som en klassisk perle.

Husets innbydende inngangsparti leder til en romslig hall på over 26 m², med en trapp som elegant forbinder etasjene. De doble dørene inn til huset gir et imponerende førsteinntrykk. Arkitekten har lagt vekt på å skape et harmonisk og stilfullt uttrykk, med en midtsentrert balkong og et overbygd inngangsparti som gir huset en herskapelig sjarm.

Stua og kjøkkenet er svært romslig, med et areal på nesten 69 m², åpen løsning som gjør det sosialt og praktisk i forhold til selskaper og hverdagslivet.

Romslig og effektiv

Huset gir mye plass til tross for en forholdsvis liten grunnflate, takket være full takhøyde i begge etasjer. Bjoa har tre store soverom og en stor loftstue i 2 etasje, et kontor eller et ekstra oppholdsrom eller 4 soverom nede i 1 etasje. Med et bad og stort vaskerom nede i 1 etasje og to bad oppe i 2 etasje, passer Bjoa perfekt for familier som ønsker mye hus for pengene.

Mye hus på liten flate

Huset Bjoa har et samlet bruksareal på hele 264,9 m², fordelt på en kompakt grunnflate. Med funksjonelle romløsninger og høy kvalitet på materialene, er huset designet for å passe inn i mange ulike nabolag og livssituasjoner.

Bjoa er det ideelle hjemmet for de som ønsker et stilfullt og romslig hus med fleksible løsninger og et klassisk utseende. Dette huset vil gi glede og komfort i mange år fremover.


Meld interesse Husmodellen Bjoa – herskaplig, klassisk hus med valmet tak

    Bestill vår boligkatalog

    Utforsk våre flotte hustyper – bygg selv eller la oss gjøre det.

      Hvordan vil du mota katalogen?

      Har du allerede tomt?

      Jeg har lest og godtar samtykkeerklæringen*

      Samtykkeerklæring