Hopp til innhold

Husmodellen Solheim – moderne hus med saltak

  • Pris

    5 230 000 kr

  • Bruksareal

    219 m2

  • Bebygdareal

    156 m2

  • Soverom

    3

  • BRA-i

    182

Solheim – Moderne hus med saltak som utnytter arealet til det fulle

Solheim er et kompakt, men romslig hus som er designet for å utnytte hver kvadratmeter maksimalt. Med et areal på over 219 m² fordelt over to etasjer, vil du bli positivt overrasket over hvor mye funksjonalitet og komfort som er inkludert i dette hjemmet.

Perfekt for småbarnsfamilier

Solheim er skapt med tanke på småbarnsfamilier, men det passer like godt for alle som ønsker en praktisk bolig med smarte løsninger. Huset har en romslig gang med god plass til barnevogn og garderobeløsninger. Den integrerte carporten på 26 m² gir enkel tilgang til huset, og bi inngangen fører direkte inn til vaskerommet, som også fungerer som grovgarderobe – ideelt for aktive barn som kommer hjem fra en dag ute. Bad, en god praktisk innvendig bod og to gode soverom, samt en koselig kjellerstue fyller første etasje videre. Del av kjellerstuen kan senere konverteres til et fjerde soverom.

Lys og luftig stue- og kjøkkenløsning

En stilfull trapp fører deg opp i den åpne stue- og kjøkkenløsningen på hele 57,6 m², som har store vindusflater fra gulv til tak, som gir en lys og luftig atmosfære. Verandadøren gir direkte adkomst til en stor takterrasse på 31 m², noe som skaper en fin forbindelse mellom inne- og uteområdet. Nisjen i midten av stua fungerer som del av sittegruppe og på den andre siden som en del av kjøkkenet.

Solheim har tre soverom, med mulighet for et fjerde ved behov. Hoved soverommet er utstyrt med en romslig garderobe, og de andre soverommene har god plass til seng og klesskap. Her har en også et eget gjeste wc.

Moderne uttrykk med to varianter kledning

Huset Solheim leveres med to varianter kledning, som sammen med gjennomtenkte detaljer gir huset et moderne og attraktivt uttrykk. Dette gjør Solheim til en bolig som passer inn i mange ulike nabolag, samtidig som det tilbyr stor verdi på en kompakt grunnflate.

Solheim er et hjem som er designet for å gjøre hverdagen enklere, med løsninger som er like praktiske som de er stilfulle.


Meld interesse Husmodellen Solheim – moderne hus med saltak

    Bestill vår boligkatalog

    Utforsk våre flotte hustyper – bygg selv eller la oss gjøre det.

      Hvordan vil du mota katalogen?

      Har du allerede tomt?

      Jeg har lest og godtar samtykkeerklæringen*

      Samtykkeerklæring