Hopp til innhold

Husmodellen Vindafjord – herskapelig og stort hus med valmet tak

  • Pris

    8 040 000 kr

  • Bruksareal

    375 m2

  • Bebygdareal

    298 m2

  • Soverom

    5

  • BRA-i

    309

Vindafjord – Storslagent og herskapelig hus med valmet tak

Vindafjord er et storslagent og herskapelig hus som kombinerer moderne funksjonalitet med klassisk eleganse. Dette romslige hjemmet har en total BRA (bruksareal) på 309,7 m² fordelt på to etasjer, med en utforming som gjør det perfekt for storfamilien eller for dem som ønsker god plass.

Romslighet og funksjonalitet

Med en åpen kjøkken- og stueløsning på hele 77,8 m² i hovedetasjen, er Vindafjord ideelt for sosiale sammenkomster og familieliv. Kjøkkenet er både praktisk og stilfullt, med god plass til å realisere drømmen om et funksjonelt kjøkken med bonderomantisk sjarm.

Luftige og lyse rom

Huset er utformet for å slippe inn rikelig med naturlig lys gjennom store vinduer som fyller rommene med en lys og luftig atmosfære. Første etasje inneholder også en stor hall med trapperom og garderobe på 26,7 m², som gir en innbydende entré og lett tilgang til resten av huset. I underetasjen finner du en praktisk vaskerom og en romslig garasje på 52,7 m².

Praktisk planløsning

Vindafjord er designet med tanke på funksjonalitet og komfort. I andre etasje finner du flere soverom, inkludert en hovedsoverom med walk-in garderobe. Loftstuen på 32,1 m² gir ekstra oppholdsplass som kan brukes som en rolig oase eller et lekerom for barna. Et separat vinrom/matbod og en sportbod gir rikelig med lagringsmuligheter.

Innbydende utemuligheter

Utvendig har Vindafjord en stilfull fasade med elegante detaljer som gir huset et tidløst og sofistikert utseende. Balkongen gir mulighet for å nyte utendørsområdet og skaper en harmonisk overgang mellom inne- og uteareal.

Perfekt for realisering av boligdrømmer

Med god plass til å realisere dine boligdrømmer, er Vindafjord den perfekte boligen for dem som ønsker et stort og innholdsrikt hjem. Dette huset tilbyr både sjarm og moderne komfort, og legger til rette for et behagelig liv i vakre omgivelser.


Meld interesse Husmodellen Vindafjord – herskapelig og stort hus med valmet tak

    Bestill vår boligkatalog

    Utforsk våre flotte hustyper – bygg selv eller la oss gjøre det.

      Hvordan vil du mota katalogen?

      Har du allerede tomt?

      Jeg har lest og godtar samtykkeerklæringen*

      Samtykkeerklæring