Hopp til innhold

Funkishuset Hovda – moderne hus med flatt tak

  • Pris

    5 570 000 kr

  • Bruksareal

    249 m2

  • Bebygdareal

    156 m2

  • Soverom

    4/5

  • BRA-i

    203

Husmodellen Hovda – Et moderne hus med gode løsninger

Huset Hovda er designet for å møte behovene til en moderne familie med fokus på fleksibilitet, lys og romslighet. Huset har et totalt bruksareal på 203 m², fordelt over to etasjer, og inkluderer en garasje på 37 m² og en sportsbod på 8 m².

Åpen planløsning med mye dagslys

Store vindusflater sikrer rikelig med naturlig lys, noe som reduserer behovet for kunstig belysning og skaper en behagelig atmosfære. Åpenheten i romløsningene legger til rette for god kommunikasjon mellom rommene og gir huset en lys og luftig følelse.

Fleksible romløsninger

Husmodellen Hovda er utformet med tanke på fleksibilitet og tilpasningsdyktighet. Første etasje inkluderer en romslig kjellerstue som kan benyttes som ekstra soverom eller oppholdsrom. Det er også et dedikert vaskerom/teknisk rom på 11 m², som gir praktisk funksjonalitet til hverdagen. På denne etasjen har en også eget gjeste wc, stort bad, sportsbod med utvendig dør og to soverom.

Praktiske funksjoner og inndelinger

Andre etasje rommer et stort kjøkken/stue-område på 63 m² som fungerer som husets sosiale sentrum. Dette rommet har enkel tilgang til et hovedsoverom med tilhørende garderobe og eget bad. Innvendig bod og et soverom/gjesterom.

Moderne design og estetikk

Huset har et moderne design med rene linjer og en minimalistisk fasade. Estetikken er både tidløs og funksjonell, og gir huset et stilrent uttrykk som passer godt inn i de fleste nabolag.


Meld interesse Funkishuset Hovda – moderne hus med flatt tak

    Bestill vår boligkatalog

    Utforsk våre flotte hustyper – bygg selv eller la oss gjøre det.

      Hvordan vil du mota katalogen?

      Har du allerede tomt?

      Jeg har lest og godtar samtykkeerklæringen*

      Samtykkeerklæring