Hopp til innhold

Bli kjent med Berge Sag: Haakon Hovda

Tømrer Haakon Hovda bruker erfaringene fra egen husbygging i jobben som tømrer i Berge Sag. Haakons mål er å skape samme finish som han selv ville hatt hjemme.

– Hva går jobben din ut på?

– Jobben min går ut på å lage et godt produkt for de som skal bo og leve der. Jeg setter yrkesstolthet veldig høyt. Det er utrolig viktig for meg å gå fra en byggeplass og vite at det var sånn jeg ville hatt det hjemme. Den finishen fortjener alle. Det er derfor du har en håndverker i arbeid. Det er mye bedre å levere et solid produkt med én gang, enn å komme tilbake og rette det opp. Som tømrer får du være innblanda i alle fag, og du får stor forståelse for byggeprosessen. Tømreren setter selvsagt opp hus, men vi veileder også og hjelper kunder med løsninger. Da er det viktig med god dialog med alle fag, byggeleder og kunde, for at alle skal bli fornøyde.

– Hva gjør du på fritiden?

– Nå er jeg akkurat ferdig med å bygge hus til meg selv og familien. Det nærmer seg to år siden vi begynte å tegne og planlegge. Vi begynte å bygge for akkurat et år siden. Da gikk alle timene i døgnet med til å gjøre det. Tiden etter vi flyttet inn har gått mye til å innrede huset, legge planer for uteområdet og tilbringe tid med familie og venner. Vi har ei lita jente og en polarhund, så mye av tida går med til å være med dem. Og så er det det å lande litt her hjemme, det tar litt tid det óg. Det er utrolig deilig.

­– Hva er det beste med å jobbe i Berge Sag?

– Det beste med å jobbe i Berge Sag er at det er så mange flinke folk rundt deg. Det er et godt og trygt arbeidsmiljø, du vet at her tar de vare på deg. Berge Sag har alltid vært og er på tilbudssiden for meg, da er det kjekt å være på tilbudssiden for dem også. Det er alltid kjekt å bli kjent med nye folk og nye måter å gjøre ting på, få et annet syn på ting og lære noe nytt. Og ikke gå deg helt fast. Dessuten får man flytte litt på seg og bli kjent med hele Haugalandet.

Bestill vår boligkatalog

Utforsk våre flotte hustyper – bygg selv eller la oss gjøre det.

    Har du allerede tomt?

    Ja, jeg har tomtNei, jeg har ikke tomt

    Jeg har lest og godtar samtykkeerklæringen*

    Samtykkeerklæring