Hopp til innhold

Nils Terje ønsker deg velkommen inn i idylliske Soldalen

Nysgjerrig på hvordan det ser ut inne i de vakre boligene i Soldalen på Vormedal? Kom på visning da vel!

Det kan være vanskelig å se for seg hvordan det vil være å leve i en ny bolig bare basert på fasade eller bilder. Berge Sag ønsker derfor velkommen til åpen visning i vakre Soldalen.

Se alle våre prosjekter i Soldalen!

En annen opplevelse

Vormedal er i rivende utvikling og Soldalen – like sørvest for avkjørselen til Mykje skole, er et av de mest idylliske stedene i området. Her har Berge Sag flere flotte boliger for salg, og nå kan du få komme inn og se. Prosjektselger i Berge Sag, Nils Terje Solberg er klar for å ta deg med på guidet tur.   

– Vi har hatt suksess med visninger før – og håper mange vil komme nå også. Det er helt uforpliktende, forteller han.

Se alle våre prosjekter i Soldalen!

Utbyggeren har forståelse for at å kjøpe nytt er en stor avgjørelse å ta – særlig i disse dager. Nettopp derfor er det lurt å ta turen inn i boligene, se dem ferdig innredet, kjenne på atmosfæren, se løsningene og få en bedre følelse av hvordan det vil være å leve her.

– Visninger av nybygg blir stadig mer vanlig, og vi skjønner godt hvorfor. En får ikke samme inntrykket om en bare tar turen og kikker på utsiden. Jeg anbefaler dem som kommer på visning i Soldalen å oppleve hele feltet og gjerne se på flere boligtyper, sier Solberg.

Eneboligene kommer i flere varianter og forskjellige størrelser. Tanken er at det skal kunne bo folk her, som befinner seg på ulike stadier i livet.

Ettertraktet

Vormedal er et område som Karmøy kommune satser stort på for tiden. Med nye boligområder, barnehage og skole ligger det meste til rette for at familier skal trives. Renovert veinett, planer om ny ungdomsskole og storhall, trekker også opp. Det blir totalt 65 boliger i Soldalen, og omlag 75 prosent av kundene som har kjøpt bolig på feltet, slo til før byggestart.

Med Karmsundet i horisonten, fantastiske solforhold, trygge og gode omgivelser, moderne boliger, flotte fellesareal og lekeplasser, er det klart at Soldalen har blitt en ettertraktet plass å lande.

Fremdeles er det altså noen ledige perler igjen. Disse kan du oppleve både fra utsiden og innsiden, følg med på Finn eller Berge Sag på Facebook.

– Hjertelig velkommen. Jeg gleder meg til å ta imot alle som kommer, sier Nils Terje Solberg.

Bestill vår boligkatalog

Utforsk våre flotte hustyper – bygg selv eller la oss gjøre det.

    Har du allerede tomt?

    Ja, jeg har tomtNei, jeg har ikke tomt

    Jeg har lest og godtar samtykkeerklæringen*

    Samtykkeerklæring