Hopp til innhold

Askøy – Pulttak

 • Pris

  4 710 000 kr

 • Bruksareal

  185 m2

 • Primærrom

  172 m2

 • Bebygdareal

  119 m2

 • Soverom

  4

Askøy Pulttak – Moderne hus tilpasset utleie!


Askøy ble utviklet med tanke på ett dynamisk hus hvor passasjer og åpenhet skaper gjennomlys og god kommunikasjon mellom rom. Askøy er designet for å være et fleksibelt og tilpasningsdyktig hus, slik at det kan endre seg i takt med behovene til beboerne.

Masse dagslys som kommer inn i huset fra flere retninger har mange fordeler. Det kan bidra til å redusere behovet for kunstig belysning og energiforbruk, skape en mer naturlig og behagelig atmosfære, og forbedre trivselen og produktiviteten til menneskene som oppholder seg i boligen.

Åpen planløsning med store vindusflater

God kommunikasjon mellom rommene kan være avgjørende for et behagelig bomiljø. Det får du ved å ha åpne planløsninger og skape forbindelser mellom ulike deler av huset gjennom passasjer eller fellesområder.

Den indre øya inneholder viktige funksjoner som bad, skap i entréen, en skrivepult og kjøkkenskap. Disse deler etasjen i ulike soner, samtidig som det er åpenhet og flyt mellom sonene.

Bolig tilpasset utleie

Sokkeletasjen er delt i to hvor den ene delen kan brukes som utleiedel. Her har du et privat område med mulighet til å ha alle hovedfunksjoner som kjøkken, stue, bad, et soverom og egen inngang. Den andre delen er direkte knyttet til hovedhuset og har en kjellerstue med plass til TV og sofa. Det er egen inngang fra bakkeplan som kan brukes til å gå ut i hagen eller som bi-inngang med direkte tilgang til vaskerom i underetasjen. Det er også mulig å benytte denne inngangen som hovedinngang.

Velg takform til Askøy

Med sine tre ulike takvarianter tilbyr Askøy det beste av design og funksjonalitet. Planløsningen er den samme i alle tre variantene.

 • Med saltak får du en tidløs estetikk som passer perfekt inn i ethvert miljø, samtidig gir det trygghet og langvarig beskyttelse mot vær og vind.
 • For deg som foretrekker moderne og stilrene linjer, er det flate taket et ideelt valg.
 • Pulttak er en perfekt blanding av moderne og klassisk stil, der den skråstilte formen gir en følelse av eleganse.

Reguleringsbestemmelser i området du ønsker å bygge kan sette rammer for hvilken utforming ditt nye hus skal ha. Dette kan omfatte maksimal takhøyde, takvinkler og takfarge for å ivareta estetiske hensyn eller tilpasse bygningsstrukturen til det omkringliggende miljøet.

Priser gjelder pr. mai 2024.


Meld interesse

  Bestill vår boligkatalog

  Utforsk våre flotte hustyper – bygg selv eller la oss gjøre det.

   Har du allerede tomt?

   Ja, jeg har tomtNei, jeg har ikke tomt

   Jeg har lest og godtar samtykkeerklæringen*

   Samtykkeerklæring