Hopp til innhold

Brekke

 • Bruksareal

  126.6 m2

 • Bebygdareal

  86.3 m2

 • Soverom

  4

Brekke er et funksjonelt og klassisk hus med to etasjer.


Luftige løsninger

Brekke er en særdeles funksjonell bolig med “luftige” løsninger. Huset har et bruksareal på 126,6 m2 fordelt på to etasjer. I husets 1. etasje er det en stor og romslig entré. Fra entreen er det adgang til bod og bad samt trapper til husets 2. etasje.

Utover entreen er det i 1. etasje stue og kjøkken med åpen planløsning. Fellesarealet har god plass til både middagsselskaper ved spisebordet, og hygge i sofakroken. Fra stue/kjøkken er det dessuten adgang til husets terrasse som ligger på huset hageside. Er det behov for større stue kan soverommet i 1. etasje benyttes.

I 2. etasje er det enda et fellesområde som for eksempel kan brukes som ekstra TV-stue, kontor eller lekeavdeling for barna. I tillegg til fellesarealet er det tre fine soverom i denne etasjen. Det minste er 7,3 m2 og det største er 10,4 m2.

Sist men ikke minst er det bod og bad i 2. etasjen. Brekke er tegnet for flat tomt. Liker du designet men har skrå tomt? Da er Evje muligens den rette boligen for deg. Samme hustype, tegnet for skrå tomt.

Fleksibel byggeprosess

Hvis det av økonomiske eller andre årsaker ikke er mulig å ferdiggjøre hele prosjektet på en gang, kan man velge å utsette innredningen av andre etasje til et senere tidspunkt.

Dette kan f.eks være en ideell løsning for yngre par med mindre egenkapital som ønsker å få barn noen år frem i tid. Slik blir drømmehuset tilgjengelig med dagens økonomiske situasjon, der 2. etasje ferdigstilles når det etterhvert blir tid for barn.

Vi sørger selvfølgelig for å avsette disponibel plass til fremtidig trapp!

En del av BoSmart-serien fra Blink Hus

Vi i Blink Hus er opptatt av å gjøre det mulig for så mange som mulig å realisere boligdrømmen sin. Derfor har vi utviklet konseptet BoSmart.

Serien består av ni husmodeller – deriblant Brekke – som er konstruert så kostnadsmessig lavt som mulig. Husene har ikke noen unødvendige vinkler eller fordyrende materialer. De er arealeffektive, og de har alt som trengs i en livsløpsbolig. Husenes smarte løsninger har imidlertid ikke gått på bekostning av kvaliteten.

Våre BoSmart hus kommer nøkkelferdige med standard interiørpakker, hvor vi har forhandlet fram en veldig god pris med våre underleverandører på kjøkken, bad, gulv, skap og overflatebehandling. Du kan selv velge om du vil ha hele pakken, eller om du vil gjøre egne valg.


Meld interesse

  Bestill vår boligkatalog

  Utforsk våre flotte hustyper – bygg selv eller la oss gjøre det.

   Har du allerede tomt?

   Ja, jeg har tomtNei, jeg har ikke tomt

   Jeg har lest og godtar samtykkeerklæringen*

   Samtykkeerklæring