Hopp til innhold

Bryne

 • Bruksareal

  184.5 m2

 • Bebygdareal

  140.8 m2

 • Soverom

  4

Bryne er et unikt og svært moderne hus på to plan.


Egenartet karakter

Skal du bygge hus, og er på utkikk etter en stor bolig? En bolig med helt egenartet karakter og åpne og spennende rom- og planløsninger? Da kan du legge jakten midlertidig på is og bli bedre kjent med Bryne.

Lyst og luftig

Bryne har store vindusflater, moderne og samtidig landlige preg Et stort og luftig hus over to plan. Bryne har skråtak med takvinduer som gir mengder med naturlig lys både oppe i andreetasje og ovenfra og ned til den åpne stue/kjøkkenløsningen i førsteetasje. Dette gir boligen en spennende og egenartet karakter.

Stor foreldreavdeling, enda større stue-/kjøkkenløsning. Førsteetasje har stor hall med trapp opp til andreetasje og inneholder også foreldreavdelingen bestående av et stort soverom, garderobe og eget bad.

På dette planet finner du dessuten bod/ vaskerom og en utvendig sportsbod. Du finner også en åpen stue/kjøkken-løsning på over 50 m2. Kjøkkeninnredningen deler rommet på en naturlig måte.

Andreetasjen har et flott galleri med glassrekkverk som sammen med takvinduene er med på å gi huset en luftig atmosfære. Toppetasjen har også to soverom, stor loftstue, bad, bod og et gjesterom så stort at det også kan brukes som et trivelig hjemmekontor.


Meld interesse

  Bestill vår boligkatalog

  Utforsk våre flotte hustyper – bygg selv eller la oss gjøre det.

   Har du allerede tomt?

   Ja, jeg har tomtNei, jeg har ikke tomt

   Jeg har lest og godtar samtykkeerklæringen*

   Samtykkeerklæring