Hopp til innhold

Eneboliger i Grindehagen

 • Pris

  6 410 000 kr - 6 510 000 kr

 • Bruksareal

  165 - 168 m2

 • Soverom

  4

Beskrivelse

Lekre, gjennomførte eneboliger myntet på familier med høye krav til kvalitet, funksjonalitet og utforming. Her blir det luftig, med store vindusflater. Grindehagen ligger solrikt og fint til - tett på naturen og med gode rekreasjonsmuligheter "like utenfor døren". Dessuten med kort gangavstand til skole, barnehage, idrettslag, populære Stemnestaden og mange flotte turområder.
 
Alle boligene går over to plan og har i tillegg stor terrasse, samt carport inkluder i standard leveransen. Boligene inneholder to store bad, to romslige stuer, åpen kjøkkenløsning og fire gode soverom. Entre med garerobeplass, vaskerom med plass til innredning/garderobe, bod både inne og ute, og utgang til store og terrasser på over 50 kvm. Utvendig er boligen utstyrt med carport hvor selvsagt strøm og lys, strøm uttak, og tilrettelagt rør for elbillading er innlagt. Det er selvsagt gjort plass flere biloppstillingsplasser i egen ferdigasfaltert innkjørsel, og boligene bli levert med opparbeidet plen i hagen.
 
Til eneboligene på Grindehagen har vi håndplukket leverandører som gjennomgående sikrer deg kvaliteter fra "øverste hylle". Vi er imidlertid opptatt av at dere skal få være med å forme og sett deres eget særpreg på huset, og har derfor lagt opp til godt med tilvalgsmuligheter. 
 
I Grinde vil barna kunne få få en trygg og god oppvekst, og hele familien har god plass i en bolig som krever lite vedlikehold.

Feltet har en veldig fin plassering i landlige omgivelser. Ferdig opparbeidet, vil området fremstå som et eldorado for barnefamilier . Et område som vil kjennetegnes av nærheten til naturen, fjorden, og det vakre kulturlandskap. Det er trygg skolevei og tar deg gjennom boligområdet. Boligfeltet har allerede fått opparbeidet en populær lekeplass. Bare en kort spasertur unna finnes flotte rekreasjonsområder ved Stemnestaden som er veldig populære for barnefamiliene i området.  


Slik blir ditt nye hus i Grindehagen

Nøkkelferdig! 

Smak på ordet. Kjenn på forventningen og drømmen om blanke ark. Vi har lagt alt til rette for at du skal kunne skape huset om fra en bolig til et hjem. Å flytte inn i en nøkkelferdig bolig fra Berge Sag fremkaller følelsen av noe som er gjennomtenkt, av solid kvalitet og god standard. I en ny bolig fra Berge Sag får du blant annet: 

Kvalitetsgulv: Gulvet er et sentralt element i en gjennomtenkt og konsistent interiørstil. Ditt nye hjem kommer med som en stavs høytrykkslaminat fra Berry Alloc av typen Grand Alu Champ Elysees

Trappen fra trapperingen kommer med hvitmalte spiler og hvitmalte vanger med trinn i hvitpigmentert furu.

Peisovn fra Nordpeis: I stua i 2.etg andre finner du en moderne peisovn med stålpipe av type Duo 5 eller tillsvarende. Her er det lagt til rette for lun innekos på kalde dager.

Med vannstoppesystem stenges vannet automatisk ved lekkasje eller fukt. Innvendige vannledninger legges som rør-i-rør, en ytterligere sikkerhet for at du aldri skal oppleve vannlekkasjer. 

Alle dører og vindusrammer, leveres ferdig fabrikkmalt. Dette gir økt holdbarhet på malingen som igjen betyr at det tar lenger tid før du må finne frem malingskosten. 

Av andre smarte løsninger kan vi nevne balansert ventilasjon med varmegjenvinning. Boligen leveres naturligvis også med fiberoptisk kabel levert av Altibox for nett, tv og telefon

Kjøkken og bad er boligens viktigste rom. Sikkert like greit da, at vi har satset på kvalitetsinnredninger i disse rommene med kjøkken fra Designa og baderomsmøbler levert av rørlegger Teqva Haugesund. 

Vi vet at et moderne liv krever et kjøkken med god kvalitet og gjennomarbeidede detaljer. Derfor har vi valgt Designa som vår kjøkkenleverandør. Designa er dansk håndverkstradisjon på sitt beste. Med et kjøkken fra Designa får du solide løsninger som forener funksjon og spennende design. Ditt nye Designa kjøkken leveres med mange skap som gir god lagringsplass.

Ditt nye bad er flislagt på vegger og gulv i første etasje. På bad 1 2.etasje leveres fliser på gulv, samt på vegger i dusjsone. På begge bad leveres flott baderomsmøbel i hvit utførelse. Skuffeseksjonen har nedfelt vask, samt speil med innfelt lys. Rørlegger leverer også øvrig VVS-utstyr som blandebatterier, dusj og wc.

Mulige tilvalg: Hvis du kommer tidlig inn i prosessen kan du gjøre tilvalg på din bolig. Av mulige tilvalg kan nevnes:

 •  Endre innredning på kjøkken og bad
 •  Endre på farger og flistyper
 •  Velge andre typer parkett eller laminat fra våre leverandører
 •  Velge andre typer innerdører, listverk, dørvridere og trappetrinn
 •  Endre blandebatteri, servanter, toalett eller dusj/badekar
 •  Velge farger på innvendige vegger
 •  Velge downligts, lyskilder, eller tilføre elektriske punkter

Mulighetene er mange, og vi vil gjøre vårt ytterste for at du får være med å forme og sett ditt eget særpreg på huset. Kontakt oss gjerne dersom du ønsker å diskutere tilvalgs muligheter


Kvaliteter:

Lang erfaring, og solid produktkunnskap gir oss de aller beste forutsetningene til å sette en sammen en solid leveranse for prosjektet. Vår kunnskap benytter vi aktivt til å forme grunnlaget for vår standard leveranse her på Spannatoppen. Kjøper du bolig fra Berge Sag bolig, så skal du være trygg på at du får en solid bygget bolig med gode og gjennomtenkte løsninger. Vi har plukket leverandører som gir deg kvaliteter fra "øverste hylle". Du oppnår dermed et fantastisk utgangspunkt for å skape ett moderne og personlig hjem tilpasset deg og dine behov.
Boligene har gjennomtenkte, praktiske planløsninger. Alle leveres nøkkelferdige, med god standard og miljøvennlig oppvarming.

De inneholder blant annet:
·         Impregnert kledning som er grunnet fra fabrikk
·         Alle gulv i tørre rom leveres med høytrykkslaminat fra Berry Alloc av typen Grand Alu Champ Elysees
·         Hvitmalte innerdører
·         Designa-kjøkken med flotte detaljer
·         Baderoms innredninger (100 cm) i hvit utførelse levert av rørlegger Karsten Bjelland
·         Fliser på gulv og vegger på bad i 1.etg
·         Fliser på gulv og på vegger i dusj på bad i 2.etasje
·         Fliser (30x60) på gulv i entre , vaskerom og begge bad.
·         Termostatstyrte varmekabler på gulv i entre, vaskerom, og begge bad.
·         Vegghengt toalett og dusjvegger i herdet glass
·         Mulighet for opplegg for badekar på bad i 1. etasje
·         Trapp trapperingen med hvitmalte vanger, stålspiler og heltre hvitpigmenterte eiketrinn.
·         Røropplegg for sentralstøvsuger
·         Komplett vedovn type Duo 5 (eller tillsvarende) med stålpipe
·         Balansert ventilasjon med varmegjenvinning
·         Glassrekkverk på terrasse over carport som vist på tegning
·         Opparbeidet gårdsrom / hage med asfalt, plen og evt belegningsstein. Se situasjonsplan.
·         OZO 200l varmtvannsbereder
·         Utvendig frostfri tappekran
·         Ferdig sparklet og malte innervegger.
·         Listfrie overganger mellom vegg og tak
·         Hvit ferdig malt listverk fra fabrikk.

Stian Tønnesen

Salgsleder prosjekt

[email protected] 93043857

Enheter i prosjektet


Meld interesse

  Bestill vår boligkatalog

  Utforsk våre flotte hustyper – bygg selv eller la oss gjøre det.

   Har du allerede tomt?

   Ja, jeg har tomtNei, jeg har ikke tomt

   Jeg har lest og godtar samtykkeerklæringen*

   Samtykkeerklæring