Hopp til innhold

Halden

 • Bruksareal

  128.1 m2

 • Bebygdareal

  108.9 m2

 • Soverom

  3

Halden er en svært moderne bolig med integrert garasje


En perfekt bolig

Denne flotte boligen passer ypperlig for deg som sitter på en noe mindre tomt, men som samtidig ønsker en stor bolig hvor plan- og romløsningene er utnyttet maksimalt.

Bak Haldens moderne og funkispregede fasade, gjemmer det seg en praktisk bolig med gode og funksjonelle planløsninger. I husets førsteetasje har du åpen stue- kjøkken-løsning, med adkomst til uteom – råde på boligens bakside. Samme etasje inneholder også stor entré med trapp opp til andre etasje og adkomst til WC/vaske – rom. Her er en egen etasje for soverom.

I husets andreetasje vil du og dine trolig tilbringe mye av tiden i horisontalen. Her finner du nemlig boligens tre store soverom, hvor det ene er tilknyttet et rom for walk-in garderobe og oppbevaring. På denne etasjen er det også utgang til en romslig balkong med plass til både solsenger og sittegrupper. Balkongen befinner seg på toppen av Haldens garasje.

Dette er et moderne hus med spennende og variert kledning. Halden har en integrert garasje, som har adkomst til en sportsbod med rikelig oppbevarings-plass. Brorparten av bygningskroppens fasade består av liggende, mørke bord.

Garasjen og balkongens rekkverk, samt deler av første- og andre etasje på husets bakside, har imidlertid stående, hvite bord, noe som lager et flott spill i husets kledning.

Halden er perfekt for deg som har en tomt som er liten, men som ønsker å bo i noe stort.


Meld interesse

  Bestill vår boligkatalog

  Utforsk våre flotte hustyper – bygg selv eller la oss gjøre det.

   Har du allerede tomt?

   Ja, jeg har tomtNei, jeg har ikke tomt

   Jeg har lest og godtar samtykkeerklæringen*

   Samtykkeerklæring