Hopp til innhold
Pris fra

4 555 000 ,-

Soverom

3 -5

Areal

133kvm - 162kvm

Et velfungerende nabolag med flotte fellesområder

Drømmer du en splitter ny nøkkelferdig bolig, med flotte uteområder, gode vindusflater og sentral beliggenhet? Et nytt nabolag begynner å ta form i Skåredalen.

På Høiegården skal vi bygge til sammen ca 50 nye boliger hvor man vil kunne bo tett på naturen, turløyper og rekreasjonsområder, men likevel utrolig sentralt ift bussforbindelser, skole, barnehage og det meste regionen har å by på hva angår handel og kultur.

Feltet er nøye planlagt, og vil bli utformede med et stort tun som gir luft mellom boligene. Her vil alt bli ferdig opparbeidet med gangstier, belysning og lekeapparater, samt sittebenker og sosiale soner til felles glede for nabolagets beboere.

Høiegården for store og små familier

Felles for boligene i dette byggetrinnet er et moderne ytre, med innholdsrik planløsning og god standard. Boligene vil fungere like godt både for småbarnsfamilier, og for de mer etablerte som gjerne ønsker en arealmessig mindre – men god og effektiv familiebolig. Boligene på Høiegården kommer i flere varianter – og gir slik et mangfoldig bomiljø. Her kommer det til å bo mennesker i alle livsfaser, noe som gir et godt og variert nabolag.

Kjøper du en Berge Sag bolig, kan du være trygg på at all prosjektutvikling, salg og bygging utføres på en skikkelig måte etter forskriftskrav og vel- prøvde metoder. Høiegården må betraktes som et særdeles familievennlig prosjekt. Her bor du midt i smørøyet. Landlig og naturskjønt, men samtidig urbant og sentralt med kort vei til alt.

Bare en kort spasertur unna har man tilgang til byens mest populære turområder og rekreasjonsområder rundt Steinsfjellet og Djupadalen. Boligene har nærhet til Skåredalen skole- idrett og kultursenter, barnehager og dagligvarebutikker. Det er også gangavstand til Raglamyr Handelsområde med butikker og kjøpesentre. Ønsker man innendørs trening er det også kort avstand til flere treningsstudioer på Raglamyr.

Husbanken

Vi har sikret deg fantastiske finansieringsmuligheter hos Husbanken, og sørget for at alle boligene er forhåndsgodkjent for lån inntil 85% av kjøpesummen til markedets aller beste rentebetingelser. Rente fra kun 3%. Fordelen med husbankrenta er at du har råd til en høyere boligpris på dette nybygget, enn om du har et privat lån på en brukt bolig. Kjøper du bolig av oss ordner vi også hele lånesøknaden for deg! Sjekk rentetilbudet hus Husbanken her.

Boligvelger

Rekkehus

Romslige og moderne familieboliger i rekke, med carport og solrike uteområder. Få markedets beste rente med på kjøpet!

Pris fra: 5 420 000 kr
Soverom: 3 - 4
Areal: 140 - 155 m²

Eneboliger

Moderne, nøkkelferdige eneboliger i kjede med Husbankfinansiering! Carport og store terrasser!

Pris fra: 4 575 000 kr
Soverom: 3
Areal: 126 m²

Fordeler ved å kjøpe ny bolig

Bolig til fastpris: Nye boliger fra Berge Sag selges til fastpris. Du unngår dermed fordyrende budrunder.
Gunstig finansiering: Berge Sag samarbeider med både Sparebank 1 og Haugesund Sparebank. Kjøper du bolig av oss, gir de gunstige betingelser på boliglån, og andre tjenester tilknyttet kjøp og salg av bolig.

Dokumentavgift kun på tomteverdien: På nye boliger er det kun dokumentavgift på tomteverdien. Fordi tomteverdien er langt lavere enn verdien av både tomt og hus, sparer du lett flere titalls tusen kroner ved å kjøpe nytt. I dette tilfellet er totale omkostninger kun Kr 25 000,-

Fem års reklamasjonsrett: Kjøper du nytt, har du inntil fem års reklamasjons rett på feil eller mangler på boligen.

Lavere driftsutgifter fra dag én: Nye boliger har lavere driftsutgifter til energi og strøm som følge av strenge krav til isolasjon og varmegjenvinning.

Ingen utgifter til oppussing og rehabilitering: Glem evigvarende og kostbare oppussings- og rehabiliteringsprosjekter på mange år.

Økt trygghet: Våre boliger bygges etter strenge standarder og forskriftskrav for våtrom, teknisk anlegg, brannsikring, materialvalg og miljø. Dette betyr mindre bekymringer for deg.

Er Høiegården noe for deg?
Ta gjerne kontakt med oss for mer informasjon, visninger og en hyggelig boligprat.

Kontakt oss

Meld interesse

  Bestill vår boligkatalog

  Utforsk våre flotte hustyper – bygg selv eller la oss gjøre det.

   Har du allerede tomt?

   Ja, jeg har tomtNei, jeg har ikke tomt

   Jeg har lest og godtar samtykkeerklæringen*

   Samtykkeerklæring