Hopp til innhold

Jarlsberg

 • Bruksareal

  209 m2

 • Bebygdareal

  191.1 m2

 • Soverom

  4

Jarlsberg er et moderne atriumhus med særegent preg


Et moderne hjem

Jarlsberg er et praktisk og lunt atriumhus, med romslig planløsning og stilsikkert preg. Utgang til overbygget terrasse fra stue/kjøkken. I underetasjen finnes 3 soverom, bad, kjellerstue og bod. Kan tilpasses med inngang i underetasje.

Luftige oppholdsrom

Fra entréen kommer du til en åpen stue og kjøkkenløsning med mønt himling og god tak høyde, noe som gir oppholdsrommene et sær deles luftig preg. Med god størrelse og naturlig soneinndeling, er det her nok av plass til en romslig spiseplass og en stor sofagruppe. Tilknyttet kjøkkenet er det også to boder.

Fra stuen og kjøkkenet har du skyvedører ut til et stort atrium som fungerer som en forlengelse av oppholdsrommene. Stor uteplass for lune sommerkvelder

Praktisk soneinndeling

I førsteetasje er det et eget bibliotek, i direkte tilknytning til et rom som kan fungere som enten kontor eller et ekstra soverom. Husets hovedsoverom ligger i en egen fløy, og har eget bad. Den mønte himlingen tilfører rommet en luftig atmosfære, noe som forsterkes ytterligere av direkte utgang til uteplassen. I denne etasjen er det hele to bad, et toalett og et vaskerom.

I husets andreetasje finner du to store soverom – begge på over 15 m2. Mellom soverommene finner du en loftstue, hvor barna kan kose seg sammen med lek og spill, eller hyggelige filmkvelder. Her er det også en bod for ekstra lagringsplass.Meld interesse

  Bestill vår boligkatalog

  Utforsk våre flotte hustyper – bygg selv eller la oss gjøre det.

   Har du allerede tomt?

   Ja, jeg har tomtNei, jeg har ikke tomt

   Jeg har lest og godtar samtykkeerklæringen*

   Samtykkeerklæring