Hopp til innhold

Lade

 • Bruksareal

  180.1 m2

 • Bebygdareal

  193.5 m2

 • Soverom

  4

Lade er et romslig og moderne hus for skrå tomt.


Mye lys og plass

Lade er et stort hus med en moderne fasade bestående av trekledning, mur og glass. Dette er boligen for deg ønsker mye plass, et sprekt uttrykk og mye naturlig lys.

Høy himling og store vinduer

Et stort hus med planløsning for skrånet tomt, med hovedinngang i førsteetasje. I entréen har du adkomst til et gjestetoalett, før du kommer inn i den store og åpne stue/kjøkken-løsningen på over 50 m2. Her har du skrånet tak, hvor rommets luftigste del har hele tre meter takhøyde og store vindusflater som gir rommet mye lys og flott utsyn.

Komfortabel foreldreavdeling

I denne etasjen har du også en stor foreldreavdeling bestående av et stort soverom, eget bad og en bod/garderobe. Fra dette soverommet har du adkomst ut til den store balkongen, som også er tilgjengelig fra stuen. Fra stuen har du i tillegg en koselig balkong.

Underetasje fra øverste hylle

Underetasjen i Lade er som overetasjen innholdsrik og med gode planløsninger. Her finner du tre store soverom, hvor det største av dem har adkomst til terrasse. Fra den har du også tilgang til en sportsbod. Ellers er det i denne etasjen et romslig bad, stue, boligens tekniske rom samt et vaskerom med en egen praktisk utgang. Like utenfor inngangspartiet i førsteetasje har du også en stor dobbeltgarasje som har en sportsbod på hele 13,5 m2.Meld interesse

  Bestill vår boligkatalog

  Utforsk våre flotte hustyper – bygg selv eller la oss gjøre det.

   Har du allerede tomt?

   Ja, jeg har tomtNei, jeg har ikke tomt

   Jeg har lest og godtar samtykkeerklæringen*

   Samtykkeerklæring