Hopp til innhold

Leknes

 • Bruksareal

  175.4 m2

 • Bebygdareal

  167.2 m2

 • Soverom

  3

Leknes er et moderne hus med et sprekt fasadeuttrykk. Et spennende funkishus for skrå tomt med gode planløsninger. Dette er et ypperlig valg for deg som har skrå tomt og som samtidig ønsker en tilværelse med mange opplyste rom.


Stor balkong med glassrekkverk

Fasaden i førsteetasje består av liggende kledning og baldakiner. Leknes har på dette planet en stor balkong med glassrekkverk som strekker seg langs hele fronten.

I den åpne stue/kjøkken-løsningen på hele 60 m2 har du adkomst til balkongen, store vindusflater gir mye naturlig lys og godt utsyn. Etasjen har ellers stor entré, vaskerom, bod og bad.

Førsteetasje forbindes med underetasjen med trapp fra stue/kjøkken-løsningen.

Lekne kontraster og foreldreavdeling

Underetasjen har murvegger både inn- og utvendig, noe er med på å gi det kompakte huset lekne kontraster i dets utseende. På dette planet er det adkomst til uteplass med overbygg via et stort oppholdsrom.
Underetasjen består også av to soverom, to boder og en egen foreldreavdeling med soverom, garderobe og bad

Innholdsrik bolig for skrått terreng

Med lekre Leknes får du et overbygd inngangsparti og en carport som også rommer en sportsbod med god oppbevaringsplass. Som førsteetasje ellers, har også carporten liggende kledning. Leknes og husets to innholdsrike etasjer har en samlet boligflate på 175 m2 og er tilpasset deg som har tomt med skrått terreng


Meld interesse

  Bestill vår boligkatalog

  Utforsk våre flotte hustyper – bygg selv eller la oss gjøre det.

   Har du allerede tomt?

   Ja, jeg har tomtNei, jeg har ikke tomt

   Jeg har lest og godtar samtykkeerklæringen*

   Samtykkeerklæring