Hopp til innhold

Lindås

 • Bruksareal

  133.4 m2

 • Bebygdareal

  110.1 m2

 • Soverom

  3

Lindås er en moderne funkisbolig med to etasjer.


Stor og god plass

Lindås er en enebolig med et unikt og spennende design i trekledning. Huset har to etasjer, og et bruksareal på 133,4 m2. Dette er huset for deg som er glad i stor plass som du og din familie kan boltre dere i.

Ved inngangspartiet har du adgang til en stor utebod som er perfekt for oppbevaring av gressklipper, verktøy og sportsutstyr.

I 1. etasje kommer du inn i en langstrakt gang, der du har adgang til et sove værelse, bod/teknisk rom og bad. Fortsetter du videre innover kommer du til kjernen av huset, en stue med åpen kjøkkenløsning. Her får du plass til hyggelige middagsselskap ved spisebordet og koselige fredagskvelder foran TVen i sofagruppen. Fra stue/kjøkkenet kan du gå rett ut på terrassen.

I 2. etasje er det rikelig med plass for barn og voksne. Etasjen har et fellesområde som kan brukes som TV-stue, eller lekeavdeling for de små. Her er adkomst til en balkong med glassrekkverk, et perfekt sted å starte morgenen. Her finner du også to soverom, der det ene har egen walk-ingarderobe og bod for ekstra oppbevaring.

Sist, men ikke minst, finner du også husets andre bad i 2. etasje.

Lindås er perfekt for små barnefamilier som trenger plass og oppbevaringsmuligheter. Eneboligen er beregnet for flat tomt, og kommer med en carport.

En del av BoSmart-serien fra Blink Hus

Vi er opptatt av å gjøre det oppnåelig for så mange som mulig å realisere boligdrømmen sin. Derfor har vi utviklet konseptet BoSmart.

Serien består av ni husmodeller – deriblant Lindås – som er konstruert så kostnadsmessig lavt som mulig.

Husene har ikke har noen unødvendige vinkler eller fordyrende materialer. De er arealeffektive, og de har alt som trengs i en livsløpsbolig. Husenes smarte løsninger har imidlertid ikke gått på bekostning av kvaliteten.

Våre BoSmart hus kommer nøkkelferdige med standard interiørpakker, hvor vi har forhandlet fram en veldig god pris med våre underleverandører på kjøkken, bad, gulv, skap og overflatebehandling. Da kan du selv velge om du vil ha hele pakken, eller om du vil gjøre egne valg.


Meld interesse

  Bestill vår boligkatalog

  Utforsk våre flotte hustyper – bygg selv eller la oss gjøre det.

   Har du allerede tomt?

   Ja, jeg har tomtNei, jeg har ikke tomt

   Jeg har lest og godtar samtykkeerklæringen*

   Samtykkeerklæring