Hopp til innhold

Lunner

 • Bruksareal

  89,8 m2

 • Bebygdareal

  125.4 m2

 • Soverom

  3

Pris på forespørsel

Lunner er en åpen og lys enebolig med store vinduer og høy takhøyde. Husets bruksareal er på 89,8 m2, og strekker seg over ett plan.


Førsteklasses lysforhold

Inngangspartiet har en entré med god plass til sko og jakker. Videre fra entréen kommer du til gangen, der du har adgang til husets tre soverom, der hovedsoverommet har egen garderobe. I tillegg har du adgang til en bod, samt husets bad.

Mye lys og mye varme

I enden av gangen kommer du til kjernen av huset, en stor og lys stue med åpen kjøkken – løsning. Her har du plass til både spisebord og en sofagruppe. De store vinduene som strekker seg fra gulv til taket gir rommet en helt spesiell følelse. Start dagen med naturlig lys og natur rett inn i stua! Fra kjøkkenet er det også utgang til terrassen. Du kan enkelt dekke opp til og servere en utendørs middag, enten det er grill eller rekeaften som er favoritten.

Sist, men ikke minst har eneboligen en stor sportsbod på 5 m2 – perfekt for oppbevaring av utstyr, hageredskaper og verktøy.

Lunner er det perfekte huset for par eller nybakte foreldre som ønsker et sted de kan tilbringe tid sammen. Huset er tegnet for flat tomt, og passer deg som liker et moderne og stilig ytre.Meld interesse

  Bestill vår boligkatalog

  Utforsk våre flotte hustyper – bygg selv eller la oss gjøre det.

   Har du allerede tomt?

   Ja, jeg har tomtNei, jeg har ikke tomt

   Jeg har lest og godtar samtykkeerklæringen*

   Samtykkeerklæring