Hopp til innhold

Minde

 • Bruksareal

  225.8 m2

 • Bebygdareal

  151.5 m2

 • Soverom

  3

Minde er et storslagent og herskapelig hus. Minde er det perfekte valget for deg som vil bo herskapelig, med mange muligheter for individuelle tilpasninger.


Storslagent herskapelig

Minde er et herskapelig og storslagent hus. Fra det harmoniske valmtaket og de stramme søylene, til de generøse og funksjonelle rommene i begge etasjer, er det ingenting som er beskjedent ved dette huset.

God plass til å realisere dine drømmer

Den åpne kjøkken- og spisestuedelen på nærmere 70 m2 i hovedetasjen, passer ypperlig for den sosiale storfamilien og hyggestundene sammen med venner. Drømmen om et stort, bonderomantisk og funksjonelt kjøkken er bare en av mange høyst realiserbare tilpasningsmuligheter.

Store luftige rom

I underetasjen er det en stor hall, stue, stort bad, to soverom og utgang til terrassen på bakkeplan. Som Mindehuset ellers har også denne etasjen rikelig med store vinduer som fyller boligen med naturlig lys og utsyn til den omkringliggende naturen. Minde er den perfekte boligen for deg som vil ha et stort og innholdsrikt hus med mulighet for å realisere dine boligdrømmer.

Innbydende utemuligheter

Utvendig er fasaden preget av stilfulle og egenartede detaljer. På samme plan som hovedetasjen, har du også en innbydende og stor balkong med adkomst til terreng.Meld interesse

  Bestill vår boligkatalog

  Utforsk våre flotte hustyper – bygg selv eller la oss gjøre det.

   Har du allerede tomt?

   Ja, jeg har tomtNei, jeg har ikke tomt

   Jeg har lest og godtar samtykkeerklæringen*

   Samtykkeerklæring