Hopp til innhold

Moderne enebolig i Vågshagen i Ølensvåg.

 • Pris

  4 630 000 kr

 • Bruksareal

  141 m2

 • Soverom

  4

Beskrivelse

Vågshagen - Et nytt familievennlig nabolag.

Drømmer du en splitter ny nøkkelferdig bolig, med flotte uteområder, moderne stil og i et nytt boligfelt ?
Et nytt nabolag begynner å ta form i Vågshagen. Her skal det bygges nye boliger hvor man vil kunne bo tett på naturen og rekreasjonsområder, men likevel sentralt med skole, barnehage, butikk og det meste regionen har å by på.
Boligen har et moderne ytre, med innholdsrik planløsning og god standard.

Boligen vil fungere like godt både for småbarnsfamilier, og for de mer etablerte som gjerne ønsker en god og effektiv familiebolig. Her får man en nøkkelferdig bolig med lite vedlikehold og lettstelt hage.
Eneboligen vil ligge fint til med terrasser og hage som gir gode sol og lysforhold.

Kjøper du en Berge Sag bolig, kan du være trygg på at all prosjektering, salg og bygging utføres på en skikkelig måte etter forskriftskrav og vel- prøvde metoder.
Vågshagen må betraktes som et familievennlig prosjekt. Her bor du midt i smørøyet. Landlig og naturskjønt, men samtidig sentralt med kort vei til det Ølensvåg kan by på. Det er også gangavstand til skole, butikker og kjøpesentre.

Vi vet at hvilke rom et hus inneholder, og hvilken planløsning som passer best kan variere fra person til person og fra familie til familie. Felles for oss alle er det at vi har ulike behov som skal dekkes.
Vi skal leve godt i boligen vår – vi skal lage mat, leke, være sosiale, se på TV, holde selskaper og gjøre husarbeid. Vi skal også sove, ha mulighet for å slappe av eller trekke oss tilbake med en god bok eller med oppgaver som krever konsentrasjon.

Eneboligen er på 127 kvm (BRA). Boligene går over to plan og inneholder som følger:
1.etasje inneholder vindfang med tilgang til bod og vaskerom, gangen innenfor binder sammen av 3 romslig soverom og et fint bad. Fra hagen kan du komme til et stort utvendig rom på hele 5,1 kvm.
2.etasje har et stort allrom med kjøkken og stue. Det er også mulighet for et fjerde soverom eller et kontor. I sammenhengen med sov/kontor i denne etasjen er det er bad. Utgang til terrasse fra stuen.
Nøkkelferdig! Smak på ordet. Kjenn på forventningen og drømmen om blanke ark. Vi har lagt alt til rette for at du skal kunne skape huset om fra en bolig til et hjem. Å flytte inn i en nøkkelferdig bolig fra Berge Sag fremkaller følelsen av noe som er gjennomtenkt, av solid kvalitet og god standard. I en ny bolig fra Berge Sag får du blant annet:

Parketten er et fint og naturlig gulv og et sentralt element i en gjennomtenkt og konsistent interiørstil. Ditt nye hjem kommer med 15 mm hvitpigmentert -parkett i alle boligrom.
Trappen fra trapperingen kommer som hvitmalte vanger, håndrekke og spiler samt hvitpigmentert trinn.
Peisovn i stua i andre etasje, her er det lagt til rette for lun innekos på kalde dager.
Med vannstoppesystem stenges vannet automatisk ved lekkasje eller fukt. Innvendige vannledninger legges som rør-i-rør, en ytterligere sikkerhet for at du aldri skal oppleve vannlekkasjer.
Alle dører og vindusrammer, leveres ferdig fabrikkmalt. Dette gir økt holdbarhet på malingen som igjen betyr at det tar lenger tid før du må finne frem malingskosten.

Av andre smarte løsninger kan vi nevne balansert ventilasjon med varmegjenvinning. Boligen leveres naturligvis også med mulighet for fiberoptisk kabel levert av Altibox eller GET for nett, tv og telefon.
Vi vet at et moderne liv krever et kjøkken med god kvalitet og gjennomarbeidede detaljer, her får du solide løsninger som forener funksjon og spennende design. Ditt nye kjøkken leveres med mange skap som gir god lagringsplass.
Ditt nye bad er flislagt på vegger og gulv i første etasje. På bad i 2.etasje leveres fliser på gulv, samt på vegger i dusj sone. På begge bad leveres flott baderomsmøbel i hvit utførelse. Skuffeseksjonen har nedfelt vask, samt speil med innfelt lys. Rørlegger leverer dessuten øvrig VVS-utstyr som blandebatterier, dusj og wc av kjente merkevarer og god kvalitet.

Hvis du kommer tidlig nok inn i prosessen kan du gjøre tilvalg på din bolig:
•            Endre innredning på kjøkken og bad
•            Endre på farger og flistyper
•            Velge andre typer parkett eller laminat fra våre leverandører
•            Velge andre typer innerdører, listverk, dørvridere og trappetrinn
•            Endre blandebatteri, servanter, toalett eller dusj/badekar
•            Velge farger på innvendige vegger
•            Velge downlights, lyskilder, eller tilføre elektriske punkter
Mulighetene er mange, og vi vil gjøre vårt ytterste for at du får være med å forme og sett ditt eget særpreg på boligen. Kontakt oss gjerne dersom du ønsker å diskutere tilvalgs muligheter
Kvaliteter:
Lang erfaring, og solid produktkunnskap gir oss de aller beste forutsetningene til å sette en sammen en solid leveranse for prosjektet. Vår kunnskap benytter vi aktivt til å forme grunnlaget for vår standard leveranse her i Vågshagen. Kjøper du bolig fra Berge Sag bolig, så skal du være trygg på at du får en solid bygget bolig med gode og gjennomtenkte løsninger. Vi har plukket leverandører som gir deg kvaliteter fra "øverste hylle". Du oppnår dermed et fantastisk utgangspunkt for å skape ett moderne og personlig hjem tilpasset deg og dine behov.

Berge Sag har vært på marked i 130 år. Kjøper du ny bolig fra Berge Sag, kjøper du av en aktør som var der i går og som også er der i morgen.
 
En ny bolig er uberørt, det er du og dine som setter sporene - og lager deres historie. Du skal være trygg på at alt fungerer, ingenting er skjult.
Noen av de andre fordelene med å kjøpe ny bolig fra Berge Sag er:
Disse boligene fra Berge Sag selges med indeksregulering, dvs at prisene på materialkostnaden følger konturene i markedet og den situasjonen samfunnet er inne i ved kjøp av materialer.
Gunstig finansiering: Berge Sag samarbeider med både Sparebank 1 og Haugesund Sparebank. Kjøper du bolig av oss, gir de gunstige betingelser på boliglån, og andre tjenester tilknyttet kjøp og salg av bolig.
Dokumentavgift kun på tomteverdien: På nye boliger er det kun dokumentavgift på tomteverdien. Fordi tomteverdien er langt lavere enn verdien av både tomt og hus, sparer du lett flere titalls tusen kroner ved å kjøpe nytt. I dette tilfellet er totale omkostninger kun Kr 20 000,-
Fem års reklamasjonsrett: Kjøper du nytt, har du inntil fem års reklamasjons rett på feil eller mangler på boligen.
Lavere driftsutgifter fra dag én. Nye boliger har lavere driftsutgifter til energi og strøm som følge av strenge krav til isolasjon og varmegjenvinning.
Ingen utgifter til oppussing og rehabilitering: Glem evigvarende og kostbare oppussings- og rehabiliteringsprosjekter på mange år.
Økt trygghet: Våre boliger bygges etter strenge standarder og forskriftskrav for våtrom, teknisk anlegg, brannsikring, materialvalg og miljø. Dette betyr mindre bekymringer for deg.

Nils Terje Solberg

Boligselger

[email protected] 98229321

Meld interesse

  Bestill vår boligkatalog

  Utforsk våre flotte hustyper – bygg selv eller la oss gjøre det.

   Har du allerede tomt?

   Ja, jeg har tomtNei, jeg har ikke tomt

   Jeg har lest og godtar samtykkeerklæringen*

   Samtykkeerklæring