Hopp til innhold

– Moderne, frittliggende enebolig med carport! Solrik tomt med utsikt

 • Pris

  5 160 000 kr

 • Bruksareal

  150 m2

 • Soverom

  4

Beskrivelse

Moderne prosjektert enebolig, høyt i terrenget nær Kinsarvik sentrum. Mulighet for 85% husbankfinansiering til markedets laveste rente. Flytende rente fra kun 3.8% pr desember 2023!

Muligheter for å endre planløsning, og lage til hybel mot tillegg i pris. Ta kontakt for mer informasjon.

Vi har lagt alt til rette for at du skal kunne skape huset om fra en bolig til et hjem. Å flytte inn i en nytt hus fra Berge Sag fremkaller følelsen av noe som er gjennomtenkt, av solid kvalitet og god standard
Kjøper du en Berge Sag-bolig, kan du være trygg på at all prosjektutvikling, salg og bygging blir utført på en skikkelig måte - etter forskriftskrav og velprøvde metoder.

Prisen er inkludert tomt. Tilknytningsavgifter for vann, avløp og strøm er også inkludert. Pris inkluderer graving, men opparbeidelse av plen, evt hekk og beplantning er ikke medregnet. Inkjørsel leveres gruslagt, men fast dekke som asfalt, eller belegningsstein kan leveres som tilvalg
 
I en ny bolig fra Berge Sag får du blant annet: 
Gulv: gulvet er et sentralt element i en gjennomtenkt og konsistent interiørstil. Ditt nye hjem kommer med 1-stavs Laminat fra Pergo som standard.

Trappen: Fra Trapperingen - kommer med hvitmalte spiler og hvitmalte vanger med hvitpigmenterte furutrinn.

Peisovn: Kommer fra Nordpeis. I stua i andre etasje finner du en moderne peisovn med stålpipe. Her er det lagt til rette for lun innekos på kalde dager.

Vannstoppesystem: stenger vannet automatisk ved lekkasje eller fukt. Innvendige vannledninger legges som rør-i-rør, en ytterligere sikkerhet for at du aldri skal oppleve vannlekkasjer. 

Dører og vindusrammer: leveres ferdig fabrikkmalt. Dette gir økt holdbarhet på malingen som igjen betyr at det tar lenger tid før du må finne frem malingskosten. 

Tekniske løsninger: Vi kan nevne balansert ventilasjon med varmegjenvinning.

Kjøkken: Dette er boligens viktigste rom. Sikkert like greit da, at vi har satset på kvalitetsinnredninger kjøkken fra Designa eller Knapphus Kjøkkensenter. Valget er ditt. Vi har lagt inn innredning til en verdi av kr 100 000,- i standard leveransen. Uansett om du velger Designa Kjøkken, eller Knapphus Kjøkkensenter så vil du få muligheter for å være med å forme ditt kjøkken, akkurat slik du ønsker å ha det.
Hvitevarer er ikke inkludert i standard leveransen.

Badet: Begge bad har flotte baderomsplater på vegger og flislagte gulv. På bad leveres flott baderomsmøbel i hvit utførelse. Skuffeseksjonen har nedfelt vask, samt speil med innfelt lys. Rørlegger leverer dessuten øvrig VVS-utstyr, som blandebatterier, dusj og wc av kjente merkevarer og god kvalitet.

Skulle du ønske å endre leveransen, finnes det en rekke tilvalgs muligheter her er noen av de:
 
·        Endre innredning på kjøkken og bad
·        Endre på farger og flistyper
·        Velge andre typer parkett eller laminat fra våre leverandører
·        Velge andre typer innerdører, listverk, dørvridere og trappetrinn
·        Endre blandebatteri, servanter, toalett eller dusj/badekar
·        Velge farger på innvendige vegger
·        Velge downlights, lyskilder, eller tilføre elektriske punkter
 
Mulighetene er mange, og vi vil gjøre vårt ytterste for at du får være med og forme, og sett ditt eget særpreg på huset. Kontakt oss gjerne dersom du ønsker å diskutere tilvalgs muligheter.
Kvaliteter!

Lang erfaring og solid produktkunnskap gir oss de aller beste forutsetningene for å sette en sammen en solid leveranse for prosjektet. Vår kunnskap benytter vi aktivt til å forme grunnlaget for vår standardleveranse.
Kjøper du bolig fra Berge Sag bolig, så skal du være trygg på at du får en solid bygget bolig, med gode og gjennomtenkte løsninger. Vi har plukket leverandører som gir deg kvaliteter fra "øverste hylle". Du oppnår dermed et fantastisk utgangspunkt for å skape et moderne og personlig hjem, tilpasset deg og dine behov.
Prosjektet leveres med god standard og i henhold til nyeste teknisk forskrift (Tek 17)

Leveransen inneholder blant annet:
·        Impregnert kledning som er grunnet/malt 1 strøk
·        Alle gulv i tørre rom leveres med 1 stavs laminat fra Pergo som standard. Alternativt hvitpigmenter 3 stav parket av typen Boen Eik Conserto
·        Hvitmalte innerdører fra bygg1 av typen sletten
·        Designa-kjøkken eller Kjøkken fra Knapphus kjøkkensenter med flotte detaljer
·        Baderoms innredninger levert av rørlegger
·        Flotte baderomsplater på vegger på begge bad
·        Fliser (30x60) på gulv entre/gang, vaskerom samt begge bad
·        Termostatstyrte varmekabler på gulv i entre /gang, vaskerom og begge bad 
·        Vegghengt toalett samt dusjvegger i herdet glass
·        Trapp fra Trapperingen med hvitmalte vanger, hvitmalte spiler og hvitpigmenterte furutrinn
·        Komplett vedovn fra Nordpeis (type Duo 5) med stålpipe
·        Balansert ventilasjon med varmegjenvinning
·        200l varmtvannsbereder
·        Utvendig frostfri tappekran
·        Ferdig sparklet og malte innervegger
·        Listfrie overganger mellom vegg og tak
·        Ferdig malt hvitt listverk fra fabrikk
·        Carport
·       Egen tomt med gruslagt innkjørsel. Tomten blir planert på hagesiden, med stedlige masser
·        Altan/markterrasse utført i impregnerte materialer på ca 14 kvm i tilknytning til hagen


Beliggenhet:

Boligen ligger i et veletablert byggefelt ca 1 kilometer fra sentrum av Kinsarvik. Nærmeste dagligvarebutikk er Spar som ligger i sentrum,. Videre kort avstand til fotballbane, barnehage og fantastisk flotte turområder.

Nærområdet er særdeles godt tilrettelagt for et aktivt familieliv. Hardangerpark Gokart holder til på en av de flotteste banene i landet. Her kan man leie karter for voksne og barn, og banen er åpen i sommerhalvåret. Videre finner man Mikkelparken som er en ideell park for småbarnsfamilier. Parken kan skilte med hele 21 attraksjoner, hvor de yngste familiemedlemmene kan kjenne på mestring ved å ta mange av attraksjonene selv. I parken er også Tropefryd som er Mikkel sitt eget badeland med tropevarmt vann. Det er også særdeles flotte turområder i , blant annet Husedalen som er en nydelig tur i vakker natur med fire spektakulære fosser. Dronningstien er kjent for de fleste, og en destinasjo. Destinasjon blir besøkt av flere 10 talls tusen hvert år. Inngangen til turen, fra Kinsarvik er lett tilgjengelig. Eiendommen ligger også nær Hardangerfjorden med muligheter for ulike aktiviteter til vanns.

Både Kinsarvik barnehage og Kinsarvik skole (1.-10. klasse) ligger i gangavstand fra boligen (ca 1 kilometer fra boligen)

Ellef Kvalvågnes

Selger Hus

[email protected] 98229354

Meld interesse

  Bestill vår boligkatalog

  Utforsk våre flotte hustyper – bygg selv eller la oss gjøre det.

   Har du allerede tomt?

   Ja, jeg har tomtNei, jeg har ikke tomt

   Jeg har lest og godtar samtykkeerklæringen*

   Samtykkeerklæring