Hopp til innhold

Molde

 • Bruksareal

  191,8 m2

 • Bebygdareal

  151.4 m2

 • Soverom

  4

Molde er et moderne funkishus med innebygd garasje og takterrasse. Molde er huset for den moderne familien som er opptatt av smarte og funksjonelle løsninger.


Funksjonell rominndeling og lekker takterrasse

I husets første etasje er det en stor entré med eget garderoberom, som også fungerer som gjennomgang til teknisk rom og vaskerom. Her er funksjonalitet i høysete. I forlengelse av entreen er en stue/hall som har et utall av bruksmuligheter. I tillegg til fellesområdet har første etasjen tre soverom og et stort bad.

I andre etasje er det åpen planløsning med sammenhengende stue og kjøkken. Her er det store vinduer som fyller rommet med naturlig lys. Fra stueavdelingen er det en stor skyvedør ut til en delvis overbygd takterrasse på 36,6 m2. Her er det både plass til å sole seg og grille.

I andre etasjen er også et eget kontor som kan benyttes til ekstra soverom eller åpnes for å få større stue. Det er dessuten en egen foreldreavdeling med walk-in garderobe og bad. Fra stue kan en se ned i entréen med store vindusflater

Vedlikeholdsfri bekledning og innebygd garasje

Molde er ikke bare et hus med et unikt utseende. Arkitekten har nemlig tenkt at huset utvendig kan bygges med vedlikeholdsfrie plater og innslag av royalimpregnert kledning. Du trenger kun å vaske huset med en vannslange for å holde huset pent og rent.


Meld interesse

  Bestill vår boligkatalog

  Utforsk våre flotte hustyper – bygg selv eller la oss gjøre det.

   Har du allerede tomt?

   Ja, jeg har tomtNei, jeg har ikke tomt

   Jeg har lest og godtar samtykkeerklæringen*

   Samtykkeerklæring