Hopp til innhold

Møllehagen / Moksheim – 12 flotte husbankfinansierte leiligheter, med god standard og praktisk planløsning, fra 1 – 3 soverom.

 • Pris

  3 020 000 kr - 3 745 000 kr

 • Bruksareal

  69 - 87 m2

 • Soverom

  2 - 3

MØLLEHAGEN.

Feltet består av 12 lekre leiligheter med god standard og gjennomtenkte løsninger!

Uansett hvilken bolig du velger, så vil alle ligge solrikt til, med flotte plassering mot sør eller vest. Boligene vil få et romslig felles tun, tilrettelagt med parkering, ekstra gjesteparkering og felles avfallhåndtering. Tunets utforming og adkomst vil bidra til at lek og aktiviteter vil være tryggere og mer skjermet for trafikk og biler. I tillegg vil det på sameiets tomt, komme et opplyst og beplantet fellesområde med både sittegrupper og lekeapparater. Ellers så er det er stor felles lekeplass til glede for hele nabolaget like ved. 

Bygget vil få et moderne og stilig utrykk med gode vindusflater. Alle leilighetene vil få egen markterrasse eller altan. Boligene leverer med komplett uteområder, med høy ferdigstillelsesgrad. Ett prosjekt med gjennomgående goder kvaliteter, samt et spennende og moderne ytre. Effektiv og god planløsning sammen med lune, solrike uteområder i et nyetablert og populært nabolag. Her vil man kunne flytte "rett inn"!
Leilighetene vil passe godt for alle som ønsker seg en ny, lettstelt bolig på ett plan. En ny bolig vil by på svært energieffektive løsninger og lave vedlikeholdskostnader i mange år fremover. I Møllehagen vil du bo tett på det flotte kulturlandskapet i maritime omgivelser ca 100 meter fra Karmsundet! Ikke la ikke denne muligheten gå fra deg. 


Velg mellom våre leilighetstyper

Alle leiligheten på mølleparken har enten altan, eller terrasse med tilgang til eget uteområde med eklusiv bruksrett. Like utenfor ytterdøren venter det pent opparbeidet fellesområde.
De lyse gjennomgående leilighetene har stilren utforming. Uansett hvilken planløsning du velger, får du en leilighet av god kvalitet. Det er også mulig å tilpasse leilighetene med en rekke tilvalg. 

Alle leilighetene vil få fast parkering, i tilknytning til egen utvendig bod. I forbindelse med utvendig bod, vil vi også klargjøre for elbil ladning. På denne måten kan alle som vil, lade sin egen elbil eller hybrid bil på en enkel måte.
Komplett elbillader leveres av elektrikker som tilvalg.


Slik blir din nye leilighet i Møllehagen!

Nøkkelferdig! 
Smak på ordet. Kjenn på forventningen og drømmen om blanke ark. Vi har lagt alt til rette for at du skal kunne skape huset om fra en bolig til et hjem. Å flytte inn i en nøkkelferdig bolig fra Berge Sag fremkaller følelsen av noe som er gjennomtenkt, av solid kvalitet og god standard
Kjøper du en Berge Sag-bolig, kan du være trygg på at all prosjektutvikling, salg og bygging blir utført på en skikkelig måte - etter forskriftskrav og velprøvde metoder.
 
I en ny bolig fra Berge Sag får du blant annet: 
 
Gulv: gulvet er et sentralt element i en gjennomtenkt og konsistent interiørstil. Ditt nye hjem kommer med hvitpigmentert 3-stavs parkett av type Boen eik Conserto i alle boligrom som standard. Vi har mange tilvalgsmuligheter, og forhandler gulv fra blant annet Boen, Kahrs og Pergo.
 

Vannstoppesystem: stenger vannet automatisk ved lekkasje eller fukt. Innvendige vannledninger legges som rør-i-rør, en ytterligere sikkerhet for at du aldri skal oppleve vannlekkasjer. 

Dører og vindusrammer: leveres ferdig fabrikkmalt. Dette gir økt holdbarhet på malingen som igjen betyr at det tar lenger tid før du må finne frem malingskosten. 

Tekniske løsninger: Vi kan nevne balansert ventilasjon med varmegjenvinning.
Boligen leveres naturligvis også med fiberoptisk kabel levert av Altibox for internett og TV

Kjøkken: Dette er boligens viktigste rom. Sikkert like greit da, at vi har satset på kvalitetsinnredninger i disse med kjøkken fra Designa. Vi vet at et moderne liv krever et kjøkken med god kvalitet og gjennomarbeidede detaljer. Designa er dansk håndverkstradisjon på sitt beste. Med et kjøkken fra Designa får du solide løsninger som forener funksjon og spennende design. Ditt nye Designa-kjøkken leveres med mange skap som gir god lagringsplass. Hvitevarer er ikke inkludert i standard leveransen.

Badet: er flislagt på både vegger og gulv. Bad leveres med flott baderomsmøbel i hvit utførelse. Skuffeseksjonen har nedfelt vask, samt speil med innfelt lys. Rørlegger leverer dessuten øvrig VVS-utstyr, som blandebatterier, dusj og wc av kjente merkevarer og god kvalitet.

Hvis du kommer tidlig nok inn i prosessen kan du gjøre tilvalg på din leilighet:
 
·        Endre innredning på kjøkken og bad
·        Endre på farger og flistyper
·        Velge andre typer parkett eller laminat fra våre leverandører
·        Velge andre typer innerdører, listverk, dørvridere og trappetrinn
·        Endre blandebatteri, servanter, toalett eller dusj/badekar
·        Velge farger på innvendige vegger
·        Velge downlights, lyskilder, eller tilføre elektriske punkter
 
Mulighetene er mange, og vi vil gjøre vårt ytterste for at du får være med og forme, og sett ditt eget særpreg på leiligheten. Kontakt oss gjerne dersom du ønsker å diskutere tilvalgs muligheter.

Boligene på Mølleparken kommer i flere varianter, både leiligheter, rekkehus og frittliggende eneboliger i forskjellige størrelser - og gir slik et mangfoldig bomiljø. Her kommer det til å bo mennesker i flere livsfaser, noe som gir et godt og variert nabolag. 
Mølleparken må betraktes som et særdeles attraktivt prosjekt. Strategisk plassert, kun ettpar kilometer unna ett av regionenes største handelssentrum på Norheim/Oasen Her bor du midt i smørøyet av det nylig renoverte veinettet på Haugalandet, landlig, maritimt og naturskjønt, men med kort vei til det meste.

Dette prosjektet vil få en meget fin beliggenhet som en naturlig forlengelse av et eksisterende nyetablert boligområde på Moksheim.
Området fremstår som et eldorado for folk i alle livsfaser. Her er det både barnevennlig, og urbant på samme tid, med nærheten til naturen, kystlandskapet langs Karmsundet og det vakre kulturlandskap med grønne lunger og et stort nettverk av turstier som Moksheim er viden kjent for.
En fantastisk sykkel og gangsti har nylig blitt bygget, som gir både trygg skolevei og mulighet for å sykle helt inn til Haugesund. Sykkelstien går rett ved inngangen til feltet. Boligfeltet har allerede flere lekeplasser og flotte interne rekreasjonsområder. Til slutt må det nevnes den populære nærbutikken Coop Extra som kun er ett par hundre meter unna. Kort og godt et område som ligger fantastisk fint plassert, i nærheten av alt vår flotte region har å tilby.

At fastlandsdelen av Karmøy er i rivende utvikling, er hevet over enhver pris. Berge Sag har de siste årene vært den desidert største aktøren til å virkelig satse i dette området, og vi har utelukkende gode erfaringer


Kvaliteter

Lang erfaring og solid produktkunnskap gir oss de aller beste forutsetningene for å sette en sammen en solid leveranse for prosjektet. Vår kunnskap benytter vi aktivt til å forme grunnlaget for vår standardleveranse i Møllehagen.
Kjøper du bolig fra Berge Sag bolig, så skal du være trygg på at du får en solid bygget bolig, med gode og gjennomtenkte løsninger. Vi har plukket leverandører som gir deg kvaliteter fra "øverste hylle". Du oppnår dermed et fantastisk utgangspunkt for å skape et moderne og personlig hjem, tilpasset deg og dine behov.
Alle leveres nøkkelferdige, med god standard og i henhold til nyeste teknisk forskrift (Tek 17)

Leveransen inneholder blant annet:
·        Impregnert kledning som er grunnet/malt 1 strøk
·         Hvitpigmenter 3 stavs parkett av typen Boen Eik Conserto
·        Hvitmalte innerdører
·        Designa-kjøkken med flotte detaljer
·        Baderoms innredninger levert av rørlegger TEQVA
·        Fliser på gulv og vegger på bad
·        Leiligheter 1.etg: Fliser (30x60) på gulv entre/gang, bod, Bad og evt WC
·        Leiligheter 2. etg: Fliselamiminat på gulv entre/gang. Det leveres ellers 30x60cm fliser i bod, Bad og evt WC
·        Leiligheter 1. etg: Termostatstyrte varmekabler på gulv i entre /gang, bod, bad og evt WC.
·        Leiligheter 2.etg: Termostatstyrte varmekabler på gulv i bod, bad og evt WC.
·        Vegghengt toalett samt dusjvegger i herdet glass
·        Balansert ventilasjon med varmegjenvinning
·        200l varmtvannsbereder
·        Utvendig frostfri tappekran
·        Ferdig sparklet og malte innervegger
·        Listfrie overganger mellom vegg og tak
·        Ferdig malt hvitt listverk fra fabrikk
·        Ferdig opparbeide tomt med asfaltert parkering, og pent beplantet felles hage og uteområder.
·        Markterrasse med belegningsstein for leilighetene i 1.etg
·        Altan med utgang fra stue/kjøkken for leilighetene i 2.etg.


Bolig fra Berge Sag

Berge Sag har vært på markedet i over 130 år. Kjøper du ny bolig fra Berge Sag, kjøper du av en aktør som var der i går og som også er her i morgen.
I Mølleparken er dessuten boligene nye – helt nye! Dermed kan du være trygg på at alt fungerer. Ingenting er skjult. En ny bolig er uberørt, det er du og dine som setter sporene - og lager deres historie. 
 
 
Noen av de andre fordelene med å kjøpe ny bolig fra Berge Sag er:
·        Bolig til fastpris:
Nye boliger fra Berge Sag selges til fastpris. Du unngår dermed fordyrende budrunder.
 
-         Markedet beste rente! Vi har sikret prosjektet finansiering i husbanken. For deg som kunde, betyr dette markedets alle laveste rente. Alle kan søke om lån i husbanken!

·        Dokumentavgift kun på tomteverdien: På nye boliger er det kun dokumentavgift på tomteverdien. Fordi tomteverdien er langt lavere enn verdien av både tomt og hus, sparer du lett flere titalls tusen kroner ved å kjøpe nytt. I dette tilfellet er totale omkostninger kun Kr 25 000,- Det gir en stor samlet besparelse ift om boligen boligen var brukt.

·        Fem års reklamasjonsrett: Kjøper du nytt, har du inntil fem års reklamasjonsrett på feil eller mangler på boligen. 

·        Lavere driftsutgifter fra dag én: Nye boliger har lavere driftsutgifter til energi og strøm som følge av strenge krav til isolasjon og varmegjenvinning.
 
·        Ingen utgifter til oppussing og rehabilitering: Glem evigvarende og kostbare oppussings- og rehabiliteringsprosjekter på mange år. 
·        
Økt trygghet: Våre boliger bygges etter strenge standarder og forskriftskrav for våtrom, teknisk anlegg, brannsikring, materialvalg og miljø. Dette betyr mindre bekymringer for deg.

Nils Terje Solberg

Boligselger

[email protected] 98229321

Stian Tønnesen

Salgsleder prosjekt

[email protected] 93043857

Enheter i prosjektet


Meld interesse

  Bestill vår boligkatalog

  Utforsk våre flotte hustyper – bygg selv eller la oss gjøre det.

   Har du allerede tomt?

   Ja, jeg har tomtNei, jeg har ikke tomt

   Jeg har lest og godtar samtykkeerklæringen*

   Samtykkeerklæring