Hopp til innhold

Mølleparken/Moksheim – 4 Lekre Husbankfinansierte eneboliger, med stilrent design – Carport og stor terrasse!

 • Pris

  6 410 000 kr - 6 560 000 kr

 • Bruksareal

  178 m2

 • Soverom

  4

Beskrivelse

Feltet består av 4 lekre familieboliger med god standard og gjennomtenkte løsninger!

Prosjektet vil bli bygget iht husbanken sine krav. Prosjekt er godkjent for inntil 85% finansiering hos husbanken med markedets beste rente. Les mer om gjeldende rentetilbud her:https://husbanken.no/rente 

Uansett hvilken bolig du velger, så vil alle ligge solrikt til, med flotte plassering mot sør eller sørvest. Boligene vil få et stort felles tun, tilrettelagt med ekstra gjesteparkering og felles avfallhåndtering. Tunets utforming og adkomst vil bidra til at lek og aktiviteter vil være tryggere og mer skjermet for trafikk og biler. Ellers så er det er stor felles lekeplass til glede for hele nabolaget like ved. 
Boligene vil få et moderne og stilig utrykk med saltak og store gode vindusflater. Her vil det bli høyt under taket i stuen i 2.etg, som vil være med å en ekstra god romfølelse. Boligene leverer med komplett carport samt tilhørende takterrasse på hele 41 kvm. Ett prosjekt med gjennomgående goder kvaliteter, samt et spennende og moderne ytre. Effektiv og god planløsning sammen med lune, solrike uteområder i et nyetablert og populært nabolag.
Boligene går over to plan, og vil egentlig passe perfekt for familier med barn i alle. En ny bolig vil uansett by på svært energieffektive løsninger og lave vedlikeholdskostnader i mange år fremover. På Mølleparken vil du bo tett på det flotte kulturlandskapet i maritime omgivelser ca 130 meter unna Karmsundet! Slike muligheter hva angår eneboligbebyggelse er sjeldne, så la ikke denne muligheten gå fra deg. På Mølleparken vil dessuten alt bli ferdig opparbeidet med hensyn til infrastruktur og flotte fellesareal. Tomtene til disse boligene er effektive og lettstelte og vil bli levert med ferdig opparbeidet plen og planert/gruslagt innkjørsel tilrettelagt for flere biloppstillingsplasser på egen tomt. Ett god utgangspunkt, slik at du selv kan være med å forme og sette ditt eget særpreg på tomten i årene fremover. 


Huset inneholder:

Boligene går over to etasjer og byr på følgende:

1.etasje: Entre med plass til skyvedørsgarderobe, bod/vaskerom/biinngang med gode innredningsmuligheter. I denne etasjen er det 3 gode soverom, samt et romslig bad. Videre finner man stue med utgang til stor hage og stor terrasseplatting utført i belegning stein på 27 kvm. 

2.etasje Stue og kjøkken på hele 60 kvm med utgang til solrik altan på over 40 kvm. Takhøyden i stuen vil følge skrå himlingen, og være opp mot 3.7 meter på de høyeste! Ellers er det i denne etasjen dobbelt soverom, samt et godt bad med stor dusjnisje.

Utvendig er boligen utstyrt utvendig bod og carport.


Slik blir din nye bolig i Mølleparken!

Nøkkelferdig! 
Smak på ordet. Kjenn på forventningen og drømmen om blanke ark. Vi har lagt alt til rette for at du skal kunne skape huset om fra en bolig til et hjem. Å flytte inn i en nøkkelferdig bolig fra Berge Sag fremkaller følelsen av noe som er gjennomtenkt, av solid kvalitet og god standard
Kjøper du en Berge Sag-bolig, kan du være trygg på at all prosjektutvikling, salg og bygging blir utført på en skikkelig måte - etter forskriftskrav og velprøvde metoder.
 
I en ny bolig fra Berge Sag får du blant annet: 
Gulv: gulvet er et sentralt element i en gjennomtenkt og konsistent interiørstil. Ditt nye hjem kommer med 1-stavs Laminat fra Berry Allock Champ Elysees som standard. Alternativt kan det velges hvitpigmentert 3-stavs parkett av type Boen eik Conserto i alle boligrom som standard, uten tillegg i prisen 

Trappen: Fra Trapperingen - kommer med hvitmalte spiler og hvitmalte vanger med hvitpigmenterte furutrinn.

Peisovn: Kommer fra Nordpeis. I stua i andre etasje finner du en moderne peisovn med stålpipe. Her er det lagt til rette for lun innekos på kalde dager.

Vannstoppesystem: stenger vannet automatisk ved lekkasje eller fukt. Innvendige vannledninger legges som rør-i-rør, en ytterligere sikkerhet for at du aldri skal oppleve vannlekkasjer. 

Dører og vindusrammer: leveres ferdig fabrikkmalt. Dette gir økt holdbarhet på malingen som igjen betyr at det tar lenger tid før du må finne frem malingskosten. 

Tekniske løsninger: Vi kan nevne balansert ventilasjon med varmegjenvinning.
Boligen leveres naturligvis også med fiberoptisk kabel levert av Altibox for internett og TV

Kjøkken: Dette er boligens viktigste rom. Sikkert like greit da, at vi har satset på kvalitetsinnredninger i disse med kjøkken fra Designa. Vi vet at et moderne liv krever et kjøkken med god kvalitet og gjennomarbeidede detaljer. Designa er dansk håndverkstradisjon på sitt beste. Med et kjøkken fra Designa får du solide løsninger som forener funksjon og spennende design. Ditt nye Designa-kjøkken leveres med mange skap som gir god lagringsplass. Hvitevarer er ikke inkludert i standard leveransen.

Badet: er flislagt på vegger og gulv i 1 etasje. Badet i 2.etasje leveres med fliser på gulv, samt på vegger i dusjsone/dusjnisje. På begge badene leveres flott baderomsmøbel i hvit utførelse. Skuffeseksjonen har nedfelt vask, samt speil med innfelt lys. Rørlegger leverer dessuten øvrig VVS-utstyr, som blandebatterier, dusj og wc av kjente merkevarer og god kvalitet.

Hvis du kommer tidlig nok inn i prosessen kan du gjøre tilvalg på din bolig:
 
·        Endre innredning på kjøkken og bad
·        Endre på farger og flistyper
·        Velge andre typer parkett eller laminat fra våre leverandører
·        Velge andre typer innerdører, listverk, dørvridere og trappetrinn
·        Endre blandebatteri, servanter, toalett eller dusj/badekar
·        Velge farger på innvendige vegger
·        Velge downlights, lyskilder, eller tilføre elektriske punkter
 
Mulighetene er mange, og vi vil gjøre vårt ytterste for at du får være med og forme, og sett ditt eget særpreg på huset. Kontakt oss gjerne dersom du ønsker å diskutere tilvalgs muligheter.


Kvaliteter!

Lang erfaring og solid produktkunnskap gir oss de aller beste forutsetningene for å sette en sammen en solid leveranse for prosjektet. Vår kunnskap benytter vi aktivt til å forme grunnlaget for vår standardleveranse her på Mølleparken.
Kjøper du bolig fra Berge Sag bolig, så skal du være trygg på at du får en solid bygget bolig, med gode og gjennomtenkte løsninger. Vi har plukket leverandører som gir deg kvaliteter fra "øverste hylle". Du oppnår dermed et fantastisk utgangspunkt for å skape et moderne og personlig hjem, tilpasset deg og dine behov.
Alle leveres nøkkelferdige, med god standard og i henhold til nyeste teknisk forskrift (Tek 17)

Leveransen inneholder blant annet:
·        Impregnert kledning som er grunnet/malt 1 strøk
·        Alle gulv i tørre rom leveres med 1 stavs laminat fra Berry Alloc som standard. Alternativt hvitpigmenter 3 stav parket av typen Boen Eik Conserto
·        Hvitmalte innerdører
·        Designa-kjøkken med flotte detaljer
·        Baderoms innredninger levert av rørlegger TEQVA / Karsten Bjelland
·        Fliser på gulv og vegger på bad i 1.etg
·        Fliser på gulv og på vegger i dusj på bad i 2.etasje
·        Fliser (30x60) på gulv entre/gang, vaskerom/bod samt begge bad
·        Termostatstyrte varmekabler på gulv i entre /gang, bod/vaskerom og begge bad 
·        Vegghengt toalett samt dusjvegger i herdet glass
·        Trapp fra Trapperingen med hvitmalte vanger, hvitmalte spiler og hvitpigmenterte furutrinn
·        Komplett vedovn fra Nordpeis (type Duo 5) med stålpipe
·        Balansert ventilasjon med varmegjenvinning
·        200l varmtvannsbereder
·        Utvendig frostfri tappekran
·        Ferdig sparklet og malte innervegger
·        Listfrie overganger mellom vegg og tak
·        Ferdig malt hvitt listverk fra fabrikk
·        Carport
·        Ferdig opparbeide felles tun. Egen tomt med gruslagt innkjørsel og ferdig lagt etablert plen i hagen
·        Markterrasse med belegningsstein på 27 kvm i tilknytning til hagen
·        Stor altan på over 40 kvm med utgang fra stue i 2.etg.


Slik blir ditt nye nabolag på Mølleparken

Boligene på Mølleparken kommer i flere varianter, både leiligheter, rekkehus og frittliggende eneboliger i forskjellige størrelser - og gir slik et mangfoldig bomiljø. Her kommer det til å bo mennesker i flere livsfaser, noe som gir et godt og variert nabolag. 
Kjøper du en Berge Sag bolig, kan du være trygg på at all prosjektutvikling, salg og bygging utføres på en skikkelig måte etter forskriftskrav og vel- prøvde metoder.
Mølleparken må betraktes som et særdeles familievennlig prosjekt. Her bor du midt i smørøyet av det nylig renoverte veinettet på Haugalandet, landlig, maritimt og naturskjønt, men med kort vei til det meste.

Strategisk plassert, kun ettpar kilometer unna ett av regionenes største handelssentrum på Norheim/Oasen.
Boligene vil få en meget fin beliggenhet som en naturlig forlengelse av et eksisterende nyetablert boligområde på Moksheim.
Området fremstår som et eldorado for folk i alle livsfaser. Her er det både barnevennlig, og urbant på samme tid, med nærheten til naturen, kystlandskapet langs Karmsundet og det vakre kulturlandskap med grønne lunger og et stort nettverk av turstier som Moksheim er viden kjent for.
En fantastisk sykkel og gangsti har nylig blitt bygget, som gir både trygg skolevei og mulighet for å sykle helt inn til Haugesund. Sykkelstien går rett ved inngangen til feltet. Boligfeltet har allerede flere lekeplasser og flotte interne rekreasjonsområder. Til slutt må det nevnes den populære nærbutikken Coop Extra som kun er ett par hundre meter unna. Kort og godt et område som ligger fantastisk fint plassert, i nærheten av alt vår flotte region har å tilby.

At fastlandsdelen av Karmøy er i rivende utvikling, er hevet over enhver pris. Berge Sag har de siste årene vært den desidert største aktøren til å virkelig satse i dette området, og vi har utelukkende gode erfaringer


Hus fra fra Berge Sag:

Berge Sag har vært på markedet i over 130 år. Kjøper du ny bolig fra Berge Sag, kjøper du av en aktør som var der i går og som også er her i morgen.
I Mølleparken er dessuten boligene nye – helt nye! Dermed kan du være trygg på at alt fungerer. Ingenting er skjult. En ny bolig er uberørt, det er du og dine som setter sporene - og lager deres historie. 
 
Noen av de andre fordelene med å kjøpe ny bolig fra Berge Sag er:
·        Bolig til fastpris:
Nye boliger fra Berge Sag selges til fastpris. Du unngår dermed fordyrende budrunder.

·        Dokumentavgift kun på tomteverdien: På nye boliger er det kun dokumentavgift på tomteverdien. Fordi tomteverdien er langt lavere enn verdien av både tomt og hus, sparer du lett flere titalls tusen kroner ved å kjøpe nytt. I dette tilfellet er totale omkostninger kun Kr 35 000,- Det gir samlet besparelse på over 120 000kr sammenlignet med om dette var en bruk bolig.

·        Fem års reklamasjonsrett: Kjøper du nytt, har du inntil fem års reklamasjonsrett på feil eller mangler på boligen. 

·        Lavere driftsutgifter fra dag én: Nye boliger har lavere driftsutgifter til energi og strøm som følge av strenge krav til isolasjon og varmegjenvinning.
 
·        Ingen utgifter til oppussing og rehabilitering: Glem evigvarende og kostbare oppussings- og rehabiliteringsprosjekter på mange år. 
·        
Økt trygghet: Våre boliger bygges etter strenge standarder og forskriftskrav for våtrom, teknisk anlegg, brannsikring, materialvalg og miljø. Dette betyr mindre bekymringer for deg.

Nils Terje Solberg

Boligselger

[email protected] 98229321

Stian Tønnesen

Salgsleder prosjekt

[email protected] 93043857

Enheter i prosjektet


Meld interesse

  Bestill vår boligkatalog

  Utforsk våre flotte hustyper – bygg selv eller la oss gjøre det.

   Har du allerede tomt?

   Ja, jeg har tomtNei, jeg har ikke tomt

   Jeg har lest og godtar samtykkeerklæringen*

   Samtykkeerklæring