Hopp til innhold

Moss

 • Bruksareal

  140,8 m2

 • Bebygdareal

  125,7 m2

 • Soverom

  4

Moss er et moderne hus med stor balkong og carport. Stramme linjer, og murfasade med detaljer i brunt treverk. Åpne løsninger og praktisk utforming.


Luftig og moderne atmosfære

Du kommer inn i en romslig entré med plass til garderobe og direkte tilgang til bad/vaskerom. Moss har en åpen og praktisk stue- og kjøkkenløsning. Her er store vinduer og dør til uteplass med overbygd pergola. Fra kjøkkenet er det adkomst til en praktisk bod. I samme etasje finner du også et rom som kan brukes til kontor eller soverom.

Stor stue og balkong

Fra trappen opp til andreetasje kommer du inn i en romslig loftstue. Store vinduer og en dobbel balkongdør strekker seg helt ned til gulvet, og tilfører mengder av lys og luft til rommet. Balkongen fungerer som en forlengelse av stuen. I samme etasje finner du et svært romslig og behagelig bad med badekar, og tre store soverom. Her er også en ekstra bod på nesten 4 m2, som gir mengder av ekstra lagringsplass.

Romslig, overbygget platting og praktisk carport

Utenfor inngangsdøren finner du en overbygd carport, og en romslig sportsbod med plass til ski, sykler og annet utstyr. Uteplassen består også av en platting med pergola. Moss er rett og slett boligen for familien som ønsker den perfekte kombinasjonen av stilsikkert design og luftige, praktiske løsninger.Meld interesse

  Bestill vår boligkatalog

  Utforsk våre flotte hustyper – bygg selv eller la oss gjøre det.

   Har du allerede tomt?

   Ja, jeg har tomtNei, jeg har ikke tomt

   Jeg har lest og godtar samtykkeerklæringen*

   Samtykkeerklæring