Hopp til innhold

Nesøya

 • Bruksareal

  311.8 m2

 • Bebygdareal

  325.8 m2

 • Soverom

  5

Nesøya er et majestetisk hus med anneks og dobbel garasje. Nesøya er et vakkert syn med sitt majestetiske uttrykk og klassiske detaljer.

Kombinert med praktisk planløsning og god romfølelse, passer huset utmerket for deg som vil ha et storslått og samtidig praktisk hjem.


Elegante oppholdsrom

En stor, elegant hall med dobbel takhøyde og to trappeløp er det første som møter deg. Herfra kommer du gjennom tofløyede dører til en romslig stue/kjøkkenløsning. Denne romløsningen – i kombinasjon med en dobbel balkongdør ut mot hagen, og store bueformede vinduer – gjør at rommene føles lyse og luftige. I andreetasje er det en lekkert utformet buet balkong, med doble dører som slipper inn rikelig med naturlig dagslys.

Soverom med garderobe og bad

Samtlige av husets fem soverom finner du i andreetasje. Alle er av god størrelse. Hovedsoverommet ligger vendt ut mot hagen, og har et eget garderoberom. I samme etasje finner du også to av husets tre bad. I tillegg rommer førsteetasje et praktisk toalett, og et stort vaskerom med egen utgang. I en egen fløy finner du et romslig og luftig anneks med stue og bad, så vel som en ekstra bod.

Stor garasje og formidabel lagringsplass

Lagringsplass er det mer enn nok av i Nesøya, med mange rom tilegnet oppbevaring og lagring. Ved siden av hovedhuset finner du en stor garasje med god plass til to biler. Her er det også direkte adkomst til en sportsbod.Meld interesse

  Bestill vår boligkatalog

  Utforsk våre flotte hustyper – bygg selv eller la oss gjøre det.

   Har du allerede tomt?

   Ja, jeg har tomtNei, jeg har ikke tomt

   Jeg har lest og godtar samtykkeerklæringen*

   Samtykkeerklæring