Hopp til innhold

Norddal

 • Bruksareal

  152.9 m2

 • Bebygdareal

  107.2 m2

 • Soverom

  3

Norddal er et praktfullt og praktisk hus i sveitserstil. Vakker og romslig bolig i sveitserstil.


Delikate detaljer

Det tradisjonsrike huset med de mange delikate detaljene utvendig er et av våre mest populære hus, som også kan bygges i mange ulike varianter. Sett utenfra gir den lekre dekoren i husets møne og balkongens vakre rekkverk en god forsmak på husets innvendige, landlige og små – romantiske atmosfære.

Det er en romslig og funksjonell første etasje i denne sveitservillaen, som består av et kjøkken/ allrom, stor stue med adkomst ut til overbygget terrasse, WC, teknisk rom, vaskerom med en praktisk utgang til utearealer og en stor hall med trapp opp til andreetasjen. Inngangspartiet til boligen er prydet med detaljrikt overbygg. Her er en balkong som fryder både hjerte og hjerne. Når du ankommer andre etasje, går du inn i en romslig loftstue. Fra den har du adkomst ut til en koselig balkong med overbygg.

Andre etasje inneholder også tre store soverom og et bad. Her er det plass til mye hygge i rommene under skråtaket. Hvilken Norddal-variant velger du? Dette tradisjonsrike huset kan bygges i mange ulike varianter, ikke rart det er et av våre mest populære hus.

Uansett hvordan du bestemmer at vi skal bygge ditt Norddal, vil vi bygge en bolig som garantert gir deg boltreplass, hyggestunder og en fremtid i et stemningsfullt hjem.


Meld interesse

  Bestill vår boligkatalog

  Utforsk våre flotte hustyper – bygg selv eller la oss gjøre det.

   Har du allerede tomt?

   Ja, jeg har tomtNei, jeg har ikke tomt

   Jeg har lest og godtar samtykkeerklæringen*

   Samtykkeerklæring