Hopp til innhold

Rosendal

 • Pris

  5 550 000 kr

 • Bruksareal

  222 m2

 • Primærrom

  206 m2

 • Bebygdareal

  141 m2

 • Soverom

  4

Rosendal – klassisk og moderne

Huset fusjonerer det beste fra klassisk og moderne arkitektur med dagens behov. Den stramme og rolige fasaden er åpnet opp med romslige vindusflater. Her møtes et moderne eksteriør med en herskapelig planløsning.

Lyst og luftig med store vindusflater

Rosendal er et hjem som er både funksjonelt og vakkert. Fasaden med sine store vindusflater gir en følelse av åpenhet og lys, samtidig som den beholder en stram og rolig estetikk. Ved å bruke materialer og symmetri fra tradisjonell byggeskikk, bevarer huset røttene i arkitektonisk arv.

Husets design, som passer godt både i nasjonalromantiske omgivelser og i byggefelt, gir fleksibilitet og tilpasningsdyktighet. Det er mulig å få ekstra sjøgløtt ved å plassere oppholdsrommene i andre etasje, noe som gir en ekstra dimensjon til opplevelsen av huset.

Funksjonell og praktisk planløsning

Rosendal har en ideell planløsning som tar hensyn til både privatliv og fellesarealer. Huset gir beboerne komfortable og praktiske boarealer. Med utgang fra stuen til terrassen og hagen, blir det også mulig å nyte utendørsområdene og skape en sømløs overgang mellom inne og ute.

Andre etasjen er hjertet i huset med fokus på lys og utsikt. Enten man befinner seg innendørs foran de store vinduene eller ute på balkongen, kan man nyte godt av disse elementene. Det høyløftede midtpartiet i andre etasjen skaper et elegant og luftig miljø, som bidrar til en behagelig atmosfære.

Priser gjelder pr. mai 2024.


Meld interesse

  Bestill vår boligkatalog

  Utforsk våre flotte hustyper – bygg selv eller la oss gjøre det.

   Har du allerede tomt?

   Ja, jeg har tomtNei, jeg har ikke tomt

   Jeg har lest og godtar samtykkeerklæringen*

   Samtykkeerklæring