Hopp til innhold

Grastjørnvegen 28

Pris

Meld interesse for pris

Bruksareal

152 m2

Soverrom

4

Antall etasjer

2

Tomt

Ca 356 kvm

Frittliggende eneboliger med carport

Flotte familieboliger med flere solrike uteområder. Fellesnevner for disse eneboligene er romslige løsninger og gode møbleringsmuligheter. Her er det gjennomtenkte og gode løsninger som du vil sette stadig mer pris på ettersom tiden går.

Boligene er løst med barneavdeling i første etasje; med tre soverom, TV stue, bad og vaskerom. Vaskerommet fungerer også som bi-inngang – med praktisk garderobemulighet. Oppholdssone og foreldresoverom finner vi i andre etasje. Vi har sikret optimale muligheter for å nyte solen, ved å lage terrasser over carport – både med utgang fra kjøkken og fra stuen. Morgenkaffen kan nytes på altanen, med utgang fra kjøkkenet, og påettermiddag og kveld kan man nyte solforholdene, både i hagen og på terrassen med utgang fra stuen.

Stor carport på hele 38 kvm, i tillegg til utvendig bod, gjør at bilen kan stå tørt, samtidig som det er plass til både sykler og barnevogn!

Meld interesse

Det er greit at Berge Hus kontakter meg via:

Du kan melde deg av nyhetsbrevet når som helst ved å klikke på linken nederst i e-posten. Se våre nettsider for mer informasjon om personvern.

Bestill vår boligkatalog

Utforsk våre flotte hustyper – bygg selv eller la oss gjøre det.

    Har du allerede tomt?

    Ja, jeg har tomtNei, jeg har ikke tomt

    Jeg har lest og godtar samtykkeerklæringen*

    Samtykkeerklæring