Hopp til innhold

Grastjørnvegen 42

Pris

Meld interesse for pris

Bruksareal

216 m2

Soverrom

5

Antall etasjer

2

Tomt

Ca 482 kvm

Frittliggende eneboliger med garasje

Lekkert, gjennomtenkt og innholdsrikt – med utsikt til naturen på noen av feltets beste tomter. Boligene er myntet på familier med høye krav til størrelse, funksjonalitet og utforming.

Her blir det høyt under taket, faktisk – opp mot 4 meter i stuen. De ekstra store vindusflatene vil bidra til at utsikten og den omkringliggende naturen utenfor, virkelig kommer til sin rett. Her vil familien bo solrikt og fritt – tett på naturen og med store, solrike terrasser og hage.

Boligene er på hele 216 kvm, og har til sammen nesten 70 kvm med terrasser. Her skal late morgener og sene sommerkvelder kunne nytes, med sol fra morgen til kveld.

Huset er innholdsrikt og rommer blant annet fem soverom, to gode bad, to stuer, og gode lagringsmulighet. Med to foreldresoverom, gis familier også fleksibilitet til å kunne vokse med huset etterhvert som behov måtte endre seg.

Videre finner man vaskerom med plass til innredning/garderobe, bod både inne og ute, og utgang til store og solrike terrasser både oppe og nede. Utvendig er boligen utstyrt med romslig garasje med innlagt strøm og lys – i direkte tilknytning til bi-inngangen til vaskerommet. Det er selvsagt gjort plass flere biloppstillingsplasser i egen innkjørsel.

Meld interesse

Det er greit at Berge Hus kontakter meg via:

Du kan melde deg av nyhetsbrevet når som helst ved å klikke på linken nederst i e-posten. Se våre nettsider for mer informasjon om personvern.

Bestill vår boligkatalog

Utforsk våre flotte hustyper – bygg selv eller la oss gjøre det.

    Har du allerede tomt?

    Ja, jeg har tomtNei, jeg har ikke tomt

    Jeg har lest og godtar samtykkeerklæringen*

    Samtykkeerklæring