Hopp til innhold

Grastjørnvegen 46

Pris

Meld interesse for pris

Bruksareal

216 m2

Soverrom

5

Antall etasjer

2

Tomt

Ca 396 kvm

Frittliggende eneboliger med carport

Lekre frittliggende eneboliger som grenser til friområder. Boligene vil få et moderne og stilig utrykk, med saltak og mange store og gode vindusflater. Her vil det bli høyt under taket i stuen i andre etasje, noe som gir ekstra god romfølelse.

Boligene leveres med komplett carport, samt tilhørende takterrasse på hele 31 kvm. I tillegg har man en vestvendt markterrasse og hage som ligger lunt og usjenert til mot omkringliggende friområder.

Utrolig flotte boliger, med gjennomgående goder kvaliteter, samt et spennende og moderne ytre. Effektiv og god planløsning som vil passe familier med store krav til funksjonalitet og fleksible løsninger.

Huset er innholdsrikt og rommer blant annet fem soverom, to gode bad, to stuer, og gode lagringsmulighet. Med to foreldresoverom, gis familier også fleksibilitet til å kunne vokse med huset etterhvert som behov måtte endre seg.

Videre finner man vaskerom med plass til innredning/garderobe, bod både inne og ute, og utgang til store og solrike terrasser både oppe og nede. Utvendig er boligen utstyrt med romslig garasje med innlagt strøm og lys – i direkte tilknytning til bi-inngangen til vaskerommet. Det er selvsagt gjort plass flere biloppstillingsplasser i egen innkjørsel.

Meld interesse

Det er greit at Berge Hus kontakter meg via:

Du kan melde deg av nyhetsbrevet når som helst ved å klikke på linken nederst i e-posten. Se våre nettsider for mer informasjon om personvern.

Bestill vår boligkatalog

Utforsk våre flotte hustyper – bygg selv eller la oss gjøre det.

    Har du allerede tomt?

    Ja, jeg har tomtNei, jeg har ikke tomt

    Jeg har lest og godtar samtykkeerklæringen*

    Samtykkeerklæring