Hopp til innhold

Skeiseitunet Leiligheter - Grastjørnvegen 2-10

Pris

Meld interesse for pris

Bruksareal

78 - 93 m2

Soverrom

2-3

Drømmer du en splitter ny, moderne leilighet, med solrike
uteområder og store vindusflater?

Vi bygger seks flotte leiligheter, som vil bli etablert som et sameie. Leilighetene holder god standard og hargjennomtenkte løsninger. Uansett hvilken leilighet du velger, så vil alle ligge solrikt til, med flott plasseringmot sørvest.

Leilighetene i første etasje, vil i tillegg til flott markterrasse med belegningsstein – også ha eksklusiv bruksrett til egen del av hage.Leilighetene i andre etasje får to altaner. Den ene ved inngangspartiet og den andre med utgang fra stue/

kjøkken. Leilighetene på Skeiseidtunet blir levert med kvaliteter og egenskaper som på ingen måte står tilbake for den fantastiske beliggenheten!

Felles for boligene er et tidsriktig og moderne ytre, med gunstig planløsning og god standard. Leilighetene kommer med smarte planløsninger, lyse flater, flotte innredninger og en rekke praktiske fasiliteter som vil gjøre hverdagen enda enklere. Hver eneste kvadratmeter er utnyttet til det fulle.

Vil du være blant de som får muligheten til å velge først?

De som har meldt sin interesse får informasjonen først. Meld din interesse nå, for å få tilsendt priser og informasjon om Skeiseidtunet før salgsstart!

I august lanseres prosjektet på det åpne markedet!

Disse boligene vil passe perfekt – enten man er nyetablert, eller ønsker seg et mer effektivt hjem med mindre vedlikehold. En ny leilighet på Skeiseidtunet vil uansett by på energieffektive løsninger og lave vedlikeholdskostnader i årene fremover. Leilighetene kommer med ulike planløsninger og i ulike størrelser, så her kan du velge den boligen som passer best for deg og dine. Alle får selvsagt egen utvendig bod og parkeringsplass – tilrettelagt for elbillading, samt benyttelse av felles overbygde sykkelstativ.

Boligens innhold:

Entre/gang, bod/vaskerom, to gode soverom, og stue med åpen kjøkkenløsning og utgang til terrasse.

Utvendig er boligen utstyrt med utvendig bod med innlagt strøm og lys. Parkeringsplass og felles overbygget sykkelparkering.

De to største leilighetene på 93 kvm, får mulighet for tre soverom.

Skeiseidtunet – det største boligprosjektet på Haugalandet!

Nå kommer de første 26 boligene for salg, og du kan sikre deg din drømmebolig på Skeiseidtunet – det største boligprosjektet på Haugalandet. I fantastiske, landlige omgivelser på Frakkagjerd i Tysvær kommune, kan unge og eldre, med ulike ønsker og behov – sikre seg en unik bolig med nærhet til alt.   

De første 100 boligene er godkjent og – nå kommer altså de første 26 for salg! Størrelse på boligene vil variere mellom 71 og 200 kvm og inneholde 2-5 soverom. Nabolaget blir bygget for mangfold og vil imøtekomme alles behov.

På Skeiseidtunet får du naturen som nærmeste nabo, samtidig som du har alt du trenger i umiddelbar nærhet.

Det vil komme lekeplasser, grøntareal og trygge og gode gang- og sykkelstier. Ellers byr nærområdet på barneskole, ny ungdomsskole, barnehage, fantastisk idrettsanlegg, skatepark, ridesenter, badeplass med flott sandstrand, ulike butikker, apotek, treningssenter, turstier og mer.

Kjøpesenter og kulturhus i Aksdal, ligger bare minutter unna. Og Haugesund, med alle dens fasiliteter er bare en kort kjøretur vekke. I tillegg er Tysvær en kommune som satser på vekst – og er fremoverlent når det kommer til næringssatsing. Området byr stadig på nyetableringer og satsinger.   

Meld interesse

Det er greit at Berge Hus kontakter meg via:

Du kan melde deg av nyhetsbrevet når som helst ved å klikke på linken nederst i e-posten. Se våre nettsider for mer informasjon om personvern.

Bestill vår boligkatalog

Utforsk våre flotte hustyper – bygg selv eller la oss gjøre det.

    Har du allerede tomt?

    Ja, jeg har tomtNei, jeg har ikke tomt

    Jeg har lest og godtar samtykkeerklæringen*

    Samtykkeerklæring