Hopp til innhold

Skeiseitunet Rekkehus - Grastjørnvegen 12-20

Pris

Salgsstart Q1 2025

Bruksareal

125 - 126 m2

Soverrom

3

Rekkehus over to plan, som er både innholdsrike og praktiske

Her kan man velge mellom bolig med livsløpsstandard, hvor man har stue og kjøkken i 1. etg, eller variant med luftig stue og kjøkken i 2. etg. Uansett hvilken bolig man velger, får man et hus med smarte oppbevaringsmuligheter, ekstra luftig takhøyde i andre etasje, tre soverom og separat vaskerom.

Sørvestvendte terrasser og hager, sikrer goder solforhold. De store vindusflatene gjør at boligene vil oppleves som både lyse og innbydende. Selv om hagene er relativt små, har dette også sine opplagte fordeler. Vi har laget til flotte, sosiale fellesområder på lekeplassen som ligger like ved, og som vil være til felles glede og bruk for nabolagets beboere.

Her får man med andre ord en perfekt, innholdsrik og energieffektiv familiebolig – myntet på alle som ønsker bruke mer tid på å nyte tilværelsen, fremfor å vedlikeholde stor hage, eldre fasade, eller pusse opp. Hage, biloppstillingsplass, inngangsparti og uteområder vil stå fiks ferdig ved innflytting – med asfalt, belegningsstein, beplantning og plen. Eventuell beplantning av egen hage utover dette overlater vi til dere som flytter inn. Parkeringsplassene er selvsagt tilrettelagt for elbillading.

Vil du være blant de som får muligheten til å velge først?

De som har meldt sin interesse får informasjonen først. Meld din interesse nå, for å få tilsendt priser og informasjon om Skeiseidtunet før salgsstart!

I august lanseres prosjektet på det åpne markedet!

Skeiseidtunet – det største boligprosjektet på Haugalandet!

Nå kommer de første 26 boligene for salg, og du kan sikre deg din drømmebolig på Skeiseidtunet – det største boligprosjektet på Haugalandet. I fantastiske, landlige omgivelser på Frakkagjerd i Tysvær kommune, kan unge og eldre, med ulike ønsker og behov – sikre seg en unik bolig med nærhet til alt.   

De første 100 boligene er godkjent og – nå kommer altså de første 26 for salg! Størrelse på boligene vil variere mellom 71 og 200 kvm og inneholde 2-5 soverom. Nabolaget blir bygget for mangfold og vil imøtekomme alles behov.

På Skeiseidtunet får du naturen som nærmeste nabo, samtidig som du har alt du trenger i umiddelbar nærhet.

Det vil komme lekeplasser, grøntareal og trygge og gode gang- og sykkelstier. Ellers byr nærområdet på barneskole, ny ungdomsskole, barnehage, fantastisk idrettsanlegg, skatepark, ridesenter, badeplass med flott sandstrand, ulike butikker, apotek, treningssenter, turstier og mer.

Kjøpesenter og kulturhus i Aksdal, ligger bare minutter unna. Og Haugesund, med alle dens fasiliteter er bare en kort kjøretur vekke. I tillegg er Tysvær en kommune som satser på vekst – og er fremoverlent når det kommer til næringssatsing. Området byr stadig på nyetableringer og satsinger.   

Meld interesse

Det er greit at Berge Hus kontakter meg via:

Du kan melde deg av nyhetsbrevet når som helst ved å klikke på linken nederst i e-posten. Se våre nettsider for mer informasjon om personvern.

Bestill vår boligkatalog

Utforsk våre flotte hustyper – bygg selv eller la oss gjøre det.

    Har du allerede tomt?

    Ja, jeg har tomtNei, jeg har ikke tomt

    Jeg har lest og godtar samtykkeerklæringen*

    Samtykkeerklæring