Hopp til innhold

Skeiseitunet Tomannsboliger - Grastjørnvegen 22-24

Pris

Salgsstart Q1 2025

Bruksareal

126 m2

Soverrom

3

Tomannsboliger med svært god utnyttelse og sol fra morgen til kveld

Her får man en særdeles godt utnyttet bolig, med praktisk planløsning og uteområder på begge sider av huset – som sikrer muligheter for sol fra morgen til kveld. En lettstelt og fin hage med ettermiddagssol, innbyr til sene sommerkvelder med venner og familie.

Planløsningen er effektiv med to bad, to stuer og tre soverom – og alle får god plass til garderobe. Praktiske løsninger som separat vaskerom, bod under trapp og utvendig bod i forbindelse med inngangspartiet er en selvfølge.

Hage, biloppstillingsplass, inngangsparti og uteområder vil stå fiks ferdig ved innflytting – med asfalt, belegningsstein, beplantning og plen. Eventuell beplantning av egen hage utover dette overlater vi til dere som flytter inn. Parkeringsplassene er selvsagt tilrettelagt for elbillading.

Vil du være blant de som får muligheten til å velge først?

De som har meldt sin interesse får informasjonen først. Meld din interesse nå, for å få tilsendt priser og informasjon om Skeiseidtunet før salgsstart!

I august lanseres prosjektet på det åpne markedet!

Skeiseidtunet – det største boligprosjektet på Haugalandet!

Nå kommer de første 26 boligene for salg, og du kan sikre deg din drømmebolig på Skeiseidtunet – det største boligprosjektet på Haugalandet.

I fantastiske, landlige omgivelser på Frakkagjerd i Tysvær kommune, kan unge og eldre, med ulike ønsker og behov – sikre seg en unik bolig med nærhet til alt.   

De første 100 boligene er godkjent og – nå kommer altså de første 26 for salg!

Størrelse på boligene vil variere mellom 71 og 200 kvm og inneholde 2-5 soverom. Nabolaget blir bygget for mangfold og vil imøtekomme alles behov.

På Skeiseidtunet får du naturen som nærmeste nabo, samtidig som du har alt du trenger i umiddelbar nærhet.

Det vil komme lekeplasser, grøntareal og trygge og gode gang- og sykkelstier. Ellers byr nærområdet på barneskole, ny ungdomsskole, barnehage, fantastisk idrettsanlegg, skatepark, ridesenter, badeplass med flott sandstrand, ulike butikker, apotek, treningssenter, turstier og mer.

Kjøpesenter og kulturhus i Aksdal, ligger bare minutter unna. Og Haugesund, med alle dens fasiliteter er bare en kort kjøretur vekke.

I tillegg er Tysvær en kommune som satser på vekst – og er fremoverlent når det kommer til næringssatsing. Området byr stadig på nyetableringer og satsinger.   

Meld interesse

Det er greit at Berge Hus kontakter meg via:

Du kan melde deg av nyhetsbrevet når som helst ved å klikke på linken nederst i e-posten. Se våre nettsider for mer informasjon om personvern.

Bestill vår boligkatalog

Utforsk våre flotte hustyper – bygg selv eller la oss gjøre det.

    Har du allerede tomt?

    Ja, jeg har tomtNei, jeg har ikke tomt

    Jeg har lest og godtar samtykkeerklæringen*

    Samtykkeerklæring