Hopp til innhold

Skien

 • Bruksareal

  204,9 m2

 • Bebygdareal

  137.7 m2

 • Soverom

  4

Et vinkelhus med mye plass – en av våre bestselgere.


Med et bruksareal på mer enn 200 m2 er dette huset perfekt for den store familien som trenger ekstra mye plass å utfolde seg på.


Stilrent hus med store vindusflater

Skien er et hus for deg som elsker rene og enkle linjer. Her får du en lys og luftig bolig med store vindusflater, som fyller huset med naturlig lys.

Skien er dessuten et vinkelhus, og det betyr at det er mulighet for å flere verandaer med skjerming for vind. Du får totalt tre overdekte utekroker på bakkeplan, samt en stor balkong med utgang fra andreetasje. Skien gir deg med andre ord mulighet for å nyte husets omgivelser fra alle vinkler.


Åpen planløsning og funksjonell rominndeling

Førsteetasje, med stue og kjøkken, har en åpen planløsning med god plass til familie og gjester. Her er det mulighet for å jobbe i kjøkkenet og samtidig være en del av selskapet.

I tillegg til det store kjøkken- og stuearealet er husets førsteetasje utstyrt med alle de praktiske rommene du trenger. Entréen har god garderobeplass.

Fra entréen er det tilgang til et romslig badeværelse, et praktisk vaskerom samt et rom som kan benyttes som soverom, kontor eller gjesteværelse. I andreetasje er det en stor deilig loftstue som kan brukes til TV-stue eller lekeområde for barna. Etasjen består ytterligere av tre store soverom og et stort badMeld interesse

  Bestill vår boligkatalog

  Utforsk våre flotte hustyper – bygg selv eller la oss gjøre det.

   Har du allerede tomt?

   Ja, jeg har tomtNei, jeg har ikke tomt

   Jeg har lest og godtar samtykkeerklæringen*

   Samtykkeerklæring