Hopp til innhold

Smestad

 • Bruksareal

  133.1 m2

 • Bebygdareal

  168.4 m2

 • Soverom

  3

Tradisjonelt og arealeffektivt hus med alt på én flate.


Smestad er huset for deg som planlegger for de mange kommende dager. Har du valgt å bygge et Smestad-hus, får du en livsløpsbolig med store flater og mange spennende muligheter for alle av livets faser.


Kontakt mellom alle rom

Huset har alt på ett plan, noe som gjør at du får en komfortabel og sikker løsning. Samtidig slipper eldre generasjoner og barnefamilier å uroe seg for fartsfylt ferdsel i trapper.


God plass til sosialisering

Med Smestad får du en stor og åpen stue/ kjøkken-løsning på 55 m2. Fra stuen har du også tilgang til terrassen og hage. Det at huset er på ett plan gjør at terrassen og hagen er lett tilgjengelig.


Stor avdeling for de voksne

Foreldreavdelingen består av et stort soverom, garderobe og et romslig bad. De resterende to soverommene i boligen har god størrelse, og kan med enkle grep omgjøres til hjemmekontor. I tillegg har huset innvendig bod og et kombinert badog vaskerom.

Bygg for fremtiden

Utvendig har huset valmet tak og en stilren fasade uten høye vegger, som gir enklere vedlikehold. Velger du Smestad, får du en oversiktlig bolig med mange muligheter som varer livet ut.


Meld interesse

  Bestill vår boligkatalog

  Utforsk våre flotte hustyper – bygg selv eller la oss gjøre det.

   Har du allerede tomt?

   Ja, jeg har tomtNei, jeg har ikke tomt

   Jeg har lest og godtar samtykkeerklæringen*

   Samtykkeerklæring