Hopp til innhold

Tromsø

 • Bruksareal

  307.8 m2

 • Bebygdareal

  298.1 m2

 • Soverom

  4

Moderne og spennende hus.


Tromsø er et stort hus i spennende og moderne arkitektur, spekket med lekre detaljer og stilfulle kontraster.


Luftige oppholdsrom

En spennende bygningskropp, ikledd mørk murpuss som står i sterk kontrast til det smale eikfargede treverket, gir Tromsø et futuristisk førsteinntrykk. Bak den spennende fasaden finner du et svært stilsikkert og gjennomtenkt hjem. Fra hallen kommer du inn gjennom tofløyede dører til et flott kjøkken med dobbel takhøyde. Store vindusflater slipper inn mengder med naturlig lys og utsikt, og gjør at rommet føles luftig og åpent. Fra kjøk kenet er det delvis åpen løsning inn til en romslig stue på over 37 m2


Soverom med garderobe og bad

Husets hovedsoverom ligger i førsteetasje, og er på over 15 m2, med garderoberom, et eget bad og direkte utgang til et av husets to badebasseng.
I tilknytning til entre og hall er det garderobe, vaskerom, bad og bod. En etasje opp finner du husets to barnerom – begge av romslig størrelse med over 10 m2 til rådighet. I samme etasje er det også et bad og en ekstra stue som egner seg perfekt som lekesone. Herfra er det åpent ned til kjøkkenet i etasjen under.


Stor garasje og sportsbod

Lagringsplass er det også nok av i dette spennende huset! I entréen finner du et stort garderoberom. I tillegg er to boder praktisk plassert i hallen, hvor du kan oppbevare alt du måtte trenge. I tilknytning til huset har du en stor garasje på over 36 m2, med god plass til to biler. Her har du også en sportsbod på nesten 10 m2.


Meld interesse

  Bestill vår boligkatalog

  Utforsk våre flotte hustyper – bygg selv eller la oss gjøre det.

   Har du allerede tomt?

   Ja, jeg har tomtNei, jeg har ikke tomt

   Jeg har lest og godtar samtykkeerklæringen*

   Samtykkeerklæring