Hopp til innhold

Vadsø

 • Bruksareal

  154.4 m2

 • Bebygdareal

  114.2 m2

 • Soverom

  3

Pris på forespørsel

Moderne og sprekt hus for skrå tomt.


På utkikk etter et moderne og praktisk hus for skrå tomt? Vadsø har luftig og effektiv planløsning, og er spekket med lekre detaljer både innvendig og utvendig. Dette er et hus som passer utmerket for hele familien!


Luftige og åpne oppholdsrom

Vadsø huset er på to plan, hvor du i hovedetasjen finner oppholdsrom og en stor overbygget balkong. Den åpne stue- og kjøkkenløsningen har en L-formasjon, og gjør at huset naturlig inndeles i soner samtidig som det gir en luftig og behagelig romfølelse.

Store vinduer er vendt ut mot hagen, og slipper rikelig med dagslys inn i oppholdsrommene. Kombinert med en balkong som dekker hele kortsiden av huset, kan du nyte sollyset helt fra morgen til langt på kveld.

I samme etasje har du også et toalett, og en utvendig sportsbod på 5 m2.


Arealeffektiv og praktisk underetasje

Underetasjen er preget av en utmerket planløsning – her går ingen kvadratmeter til spille. Trappen ned fra hovedetasjen har direkte adkomst til en romslig gang. Her finner du også husets tre soverom, hvor alle er vendt ut mot hagen.

Samtlige er av god størrelse, hvor det minste er på 9,5 m2. Hovedsoverommet har direkte utgang til hagen. Her er også hele to bad og et separat vaskerom. Den effektive og gjennomtenkte romfordelingen, i kombinasjon med det luftige og moderne uttrykket, gjør huset til et perfekt valg.


Meld interesse

  Bestill vår boligkatalog

  Utforsk våre flotte hustyper – bygg selv eller la oss gjøre det.

   Har du allerede tomt?

   Ja, jeg har tomtNei, jeg har ikke tomt

   Jeg har lest og godtar samtykkeerklæringen*

   Samtykkeerklæring