Hopp til innhold

Vallø

 • Bruksareal

  92.4 m2

 • Bebygdareal

  118 m2

 • Soverom

  3

Praktisk og stilrent ferdighus på ett plan.


Vallø er et stilrent og moderne hus med trekledning på yttersiden. Ferdighuset har et bruksareal på 87,6 kvm med en utrolig arealeffektiv planløsning.

Samlingspunktet i Vallø er kjøkkenet og stuen, som ligger i forlengelse av hverandre med åpen planløsning. Her er det store, høye vinduer samt glassdør ut til terrassen. Vindusløsningen gir flott utsikt og slipper mye lys inn. Stuen og kjøkkenet er perfekt for både familiehygge og middagsselskaper.

I den ene enden av huset er det adgang til en stor bod på 5 kvm, samt en separat entré med innebygget garderobeskap. Husets terrasse har ca 8 kvm overbygning, slik at man kan nyte omgivelsene i ly for regn og snø.

I tillegg til fellesarealene har Vallø tre soverom, et stort bad og bod med plass til oppbevaring.

Dette huset er utrolig praktisk og har alt samlet på ett plan. Det passer perfekt til små familier, eller par som ønsker plass til kontor og overnattingsgjester


En del av BoSmart-serien fra Blink Hus

Vi i Blink Hus er opptatt av å gjøre det mulig for så mange som mulig å realisere boligdrømmen sin. Derfor har vi utviklet konseptet BoSmart. Serien består av ni husmodeller – deriblant Vallø – som er konstruert så kostnadseffektivt som mulig, uten å gå på bekostning av kvaliteten. Husene har ingen unødvendige vinkler eller fordyrende materialer. De er arealeffektive, fullspekket med smarte løsninger, og har alt som trengs i en livsløpsbolig.

Våre BoSmart hus kommer nøkkelferdige med standard interiørpakker, hvor vi har forhandlet en veldig god pris med våre underleverandører på kjøkken, bad, gulv, skap og overflatebehandling. Da kan du selv velge om du vil ha hele pakken, eller om du vil gjøre egne valg


Meld interesse

  Bestill vår boligkatalog

  Utforsk våre flotte hustyper – bygg selv eller la oss gjøre det.

   Har du allerede tomt?

   Ja, jeg har tomtNei, jeg har ikke tomt

   Jeg har lest og godtar samtykkeerklæringen*

   Samtykkeerklæring