Hopp til innhold

Berge Sag støtter Rosa sløyfe-aksjonen: – Ikke noe å lure på

Berge Sag bruker nå rosa bigbags på sine byggeplasser, spesialdesignet av Wee.no. For sjette året på rad har Wee.no solgt rosa bigbags, der halvparten av salgsinntektene går til kampen mot brystkreft og Kreftforeningens Rosa sløyfe-aksjon, som starter 1. oktober. Bigbags brukes blant annet for å kunne sortere avfall der det ikke er alltid like gunstig å komme til med containere eller lignende utstyr.

– Det er både bra for miljøet – og så støtter vi en god sak.

Det sier Odd Arne Flatnes, initiativtager og avdelingsleder i Bolig og Byggfornyelse i Berge Sag.

– Det er første gangen vi bruker rosa bigbags på våre byggeplasser. Å samtidig støtte en god sak som Rosa sløyfe-aksjonen, var ikke noe å lure på. Vi begynner med bigbags for å sikre bedre avfallshåndtering og sortering, forklarer Flatnes.

Til venstre: Geir Inge Waage, byggeleder, Odd Arne Flatnes, avdelingsleder i Bolig og Byggfornyelse og Simon Rørtveit, byggeleder.

Rosa sløyfe-aksjonen kommer opprinnelig fra USA, og formålet er å samle inn midler til forskning på brystkreft. Siden starten i Norge i 1999, har aksjonen bidratt med over 330 millioner kroner til brystkreftsaken, takket være organisasjoner, bedrifter og enkeltpersoners engasjement.

Bestill vår boligkatalog

Utforsk våre flotte hustyper – bygg selv eller la oss gjøre det.

    Har du allerede tomt?

    Ja, jeg har tomtNei, jeg har ikke tomt

    Jeg har lest og godtar samtykkeerklæringen*

    Samtykkeerklæring