Hopp til innhold

Bli kjent med Berge Sag: Eirik Øverland

Han begynte som snekker i Berge Sag Fagbygg. Nå stortrives Eirik Øverland som proffselger i XL-BYGG.

– Hva går jobben din ut på?

– Som proffselger går jobben min ut på å passe på at kundene har det de trenger til enhver tid. Jeg prøver å være litt i forkant for å kunne forutse kundens neste steg. Det er viktig, spesielt om det oppstår leveringsutfordringer. På min avdeling har vi fordelt hver enkelt kunde oss imellom. Men vi er flere selgere som er gode på egne felt, og hjelper hverandre på tvers om det er noe vi kan bistå med.

– Hva gjør du på fritiden?

– Det går mest i fotball, nesten hver dag. Det er ikke så mange åpninger i kalenderen. Jeg spiller selv på A-laget og trener guttelaget som sønnen min spiller på i Etne. For egen del trives jeg med kameratskap og garderobekulturen på laget, de fleste har jeg spilt med i mange år. For ungenes del, er det viktig at de får mestring og samhold med andre. Utover det, har jeg blitt frelst av frisbeegolf og padel som avveksling. Om vinteren prøver vi å komme oss til fjells, og gå på ski.

­– Hva er det beste med å jobbe i Berge Sag?

– Det er arbeidsmiljøet. De fleste jeg jobber med, har vært her i mange år, og det er det en grunn til. I tillegg er det gode utviklingsmuligheter i Berge Sag. Jeg jobbet som snekker før – det begynner å bli en del år siden! Jeg snekret vel i 11-12 år. Så fikk jeg muligheten til å prøve noe nytt. Det er lærerikt og alltid noe nytt.

Bestill vår boligkatalog

Utforsk våre flotte hustyper – bygg selv eller la oss gjøre det.

    Har du allerede tomt?

    Ja, jeg har tomtNei, jeg har ikke tomt

    Jeg har lest og godtar samtykkeerklæringen*

    Samtykkeerklæring