Hopp til innhold

Bli kjent med Berge Sag: Monica Osnes

Hun er gull verdt for Berge Sag og blir kalt olja i maskineriet. Møt vår hyggelige og dyktige controller Monica Osnes, med stålkontroll på alt fra faktura til varebeholdning. 

– Hva går jobben din ut på?

– Jeg jobber med økonomi og administrasjon, som innebærer blant annet kontroll og godkjenning av inngående fakturaer. Sjekk av ordrebekreftelser i flere avdelinger er også en del av hverdagen, det er viktig å passe på at det som er bestilt blir bekreftet med riktig pris og varenummer. Varebeholdningen må være oppdatert til enhver tid, og jeg administrerer ukentlige varetellinger. Overføring av nye varer, endring av leverandør og etablering av nye betingelser, prisendringer og opprettelse av egne varenummer, fikser jeg også. Ellers fakturerer jeg interne ordrer og bestillinger, og hjelper til med utfakturering til kunder i ferier. Nærmere jul har jeg 17 års ansiennitet i byggebransjen, og har hatt mange interessante oppgaver opp igjennom årene.

– Hva gjør du på fritiden?

– Det har gått mye tid til studier de siste fem årene. Jeg har utdannet meg til regnskapsfører ved å ta bachelor i økonomi og administrasjon ved Høgskulen på Vestlandet. Nå har jeg ett fag igjen som jeg satser på å klare denne høsten. Ellers er jeg glad i å gå på yoga, gå turer og trene styrke iblant, siden kontorjobb krever litt bøy og tøy på fritiden. Jeg liker også å være sosial med venner og antall klubber jeg går i, har økt jo flere mennesker jeg er blitt kjent med. Jeg møter både barndomsvenninner, tidligere kollegaer, søskenbarn og studievenninner. Her skravler vi og spiser god mat. Jeg liker godt å lage mat, og gjør det også for foreldre og familie ganske så ofte. En ny aktivitet jeg begynte med i vinter er helårsbading. En gang i måneden drar vi til en flytende badstu i Skudesnes, her blir vi godt oppvarma før vi dukker oss. Litt oppussing i heimen har det også blitt de siste årene, de største jobbene har jeg leid inn hjelp til, men litt maling har jeg gjort selv. En tur på konsert og festival syns jeg også er veldig kjekt, har blitt litt av det også nå i sommer.

­– Hva er det beste med å jobbe i Berge Sag?

– For det første at det er veldig kjekke folk som jobber her, og flere av disse har jeg daglig kontakt med både på telefon og mail. Selv om det som oftest er for å «mase» om noe, er de like hyggelige. Ellers treffes vi også iblant på tvers av avdelingene både på fjelltur, sommerfest, juleavslutning – en gang reiste vi til og med til Spania. I sommer gikk vi fra Etne til Skånevik i kanonbra vær, en fantastisk opplevelse! Jeg setter også pris på den tillitsbaserte ledelsen vi har i Berge Sag, som gjør at jeg kan og vil gjøre mitt beste for selskapet. Jeg veksler mellom hjemmekontor og min base på XL-Bygg Karmøy, og er det behov for meg ved andre avdelinger, stiller jeg gjerne opp der også. Syns det er veldig kjekt at jeg har blitt kjent med så mange folk på tvers av avdelingene  også i Berge Sag og Trelast. Travle hverdager er verdifullt. En blir mer effektiv og får ofte mer energi på fritiden av det!

Bestill vår boligkatalog

Utforsk våre flotte hustyper – bygg selv eller la oss gjøre det.

    Har du allerede tomt?

    Ja, jeg har tomtNei, jeg har ikke tomt

    Jeg har lest og godtar samtykkeerklæringen*

    Samtykkeerklæring