Hopp til innhold

Dødssyk for få år siden: – Nå får Laila endelig kjøkkenet hun ønsker seg

For et par år siden var Laila Kaasamoen dødssyk med bukspyttkjertelkreft. Nå har hun tatt frem hammeren og pusser opp kjøkkenet – med god hjelp av Berge Sag.

– Dette blir så bra!

Laila tar oss med opp i andre etasje, i huset som ligger på en liten høyde like bortenfor kirka i Førre i Tysvær. Det hvite huset med glassinnrammet terrasse som «svever», fantastisk utsikt – og badebasseng(!), ble bygget på midten av 80-tallet. Også den gangen var Laila delaktig i arbeidet.

– Jeg er veldig glad i å snekre, male, sparkle, pusse og lignende. Da vi bygde huset var jeg 21 år og hadde en liten på ett år som hang i bena mine. Likevel måtte jeg også jobbe. Jeg bare på sten og gjorde mitt både ute og inne, forteller Laila.

Siden 80-talet har det flotte huset blitt godt tatt vare på, og denne gangen er det kjøkkenet som står for tur. Romløsningen blir endret, det blir åpnere mellom stue og kjøkken, taket blir nytt – og det samme gjelder lys i taket. Til slutt blir det nye, større vinduer og nytt gulv som går i flush mellom rommene.

– Jeg vurderer å la gulvet gå oppover veggen også, som skjermbeskytter over benkeplatene, hva tror dere om det?, spør Laila mens hun peker og viser.

Gode skussmål

Den driftige dama gjør naturligvis ikke hele denne store jobben selv. Berge Sag har fått Laila og familiens tillitt til å gjøre fagarbeidet.

– Helt fantastisk. Jeg kjente til noen i firmaet fra før, i tillegg har Berge Sag et trygt og godt navn og rykte. Men likevel er det ingen selvfølge at alt skal gå helt knirkefritt. Men det gjør det altså med Berge Sag. De kom tidlig på morgenen for å begynne på jobben og jeg gikk på jobb med verdens beste samvittighet. Da jeg kom hjem hadde de rukket over imponerende mye, og til og med ryddet skikkelig fint opp etter seg, roser Kaasamoen.

Laila har selv jobbet mange år i bygg- og anleggsbransjen og kjenner igjen godt håndverk når hun ser det.

– Berge Sag leverer kvalitet. Alt er på millimeteren. De tok seg også god tid til å planlegge i forkant. De er nøye og det setter jeg pris på. Det er viktig å bruke fagfolk en kan stole på, nikker hun. 

Mot alle odds

At Laila i dag skal kunne stå og snekre etter arbeidstid, har ikke vært noen selvfølge. For bare et par år siden var hun alvorlig kreftsyk. 

– Jeg hadde bukspyttkjertelkreft. Samme som Shabana Rehman nylig døde av. En kreftform som svært få overlever. Hadde jeg kommet senere til behandling så ville jeg ikke stått her i dag, sier Laila Kaasamoen.

Laila er ei ressurssterk og bestemt dame. Hun kjente på kroppen sin at noe ikke var som det skulle. Hun oppsøkte legen sin og slo seg ikke til ro med de beroligende beskjedene hun fikk om at det ikke var noe alvorlig. Heldigvis pushet hun på og kom seg til Haukeland.

– Jeg fikk den behandlingen jeg trengte og er i dag kreftfri. Selv om jeg har uttalt meg offentlig – med beskjed til legene om å ta pasientene på alvor når de sier at noe er galt, er det viktig for meg å presisere at dette er en solskinnshistorie. Det gikk fint med meg. Jeg har livet i behold og jeg setter pris på hver dag. Jeg lever som før, og nå behøvde jeg ikke lengre vente på å få på plass drømmekjøkkenet mitt. Med fantastisk hjelp fra Berge Sag, får jeg det nå akkurat som jeg ønsker det, avslutter Laila Kaasamoen smilende.

 

Møt boligteamet vårt

Er det noe du lurer på, eller ønsker å slå av en uforpliktende prat om dine planer? Ta kontakt med en av oss.

Bestill vår boligkatalog

Utforsk våre flotte hustyper – bygg selv eller la oss gjøre det.

    Har du allerede tomt?

    Ja, jeg har tomtNei, jeg har ikke tomt

    Jeg har lest og godtar samtykkeerklæringen*

    Samtykkeerklæring