Hopp til innhold

Fantastisk sommerfest på Olalia!

I helgen var det sommerfest for alle ansatte i XL-BYGG Berge Sag AS og Berge Sag og Trelast AS. Her ble det god stemning, og folk koste seg i et nydelig sommervær. Ekstra koselig var det at Martin Berge sr ble med oss denne kvelden!

Kvelden på Olalia ble full av gode inntrykk, smaker og opplevelser. Skakkekokken disket opp med fantastiske retter, blant annet ørret som var stekt på indirekte varme, Pulled Pork og blåbærsuppe for å nevne noe. Sveinung Bjelland og Jon Ørnes sto for livemusikk, og dermed var tonen satt for en festlig og sosial kveld. Konkurranseinstinktet fikk også testet seg, det er viktig å måle krefter og løse oppgaver sammen som et godt team.

Skakkekokken (t.h.) disket opp med blant annet ørret stekt på indirekte varme. Fra venstre Monica Osnes, Bjarne Haugen, Kristi Kostveit.


I løpet av kvelden fikk vi også markert at Terje Åsbø nå går av med pensjon etter 36 år i firmaet. Sommerkvelden på Olalia ble en fin avslutning på flotte arbeidsår i Berge Sag. Vi takker for innsatsen og ønsker Terje lykke til med ny hverdag som pensjonist!

Terje Åsbø nå går nå av med pensjon etter 36 år i Berge Sag. Her Terje (t.h.) sammen med Jan Berge.
Martin Berge sr og skakkekokken takker for en fin kveld før de kjører hjemmover på firehjulingen.

Takk for en super kveld – og god sommer til alle!

Bestill vår boligkatalog

Utforsk våre flotte hustyper – bygg selv eller la oss gjøre det.

    Har du allerede tomt?

    Ja, jeg har tomtNei, jeg har ikke tomt

    Jeg har lest og godtar samtykkeerklæringen*

    Samtykkeerklæring