Hopp til innhold

Ny avdelingsleder i Berge Sag: – Glad i puls og tempo

Første april begynte Odd Arne Flatnes (41) som leder for den nye avdelingen Bolig og Byggfornyelse i Berge Sag.

Flatnes bor i Førresfjorden og har lang erfaring som tømrer og bedriftsleder. I tiden før oppstart hos Berge Sag har han drevet eget tømrerfirma.

– Jeg kjenner jo mange av de som jobber i Berge Sag og jeg vet at dette er en solid og seriøs bedrift med faglig tyngde, slår den nye avdelingslederen fast. – I tidligere jobber har jeg vært kunde av XL-BYGG og blitt godt ivaretatt av gjengen i Berge Sag, så for meg er dette nesten som å komme hjem.

Han ønsker å sette søkelys på at avdelingene for Bolig og Byggfornyelse nå skal samarbeide godt under samme tak. Ved å samle fagfeltene kan man oppnå gode synergier. – Vi kommer til å jobbe med både bygging av nye hus, men også restaurering og påbygg. Det siste ser vi en voksende interesse for, mener Flatnes. Han viser til at den største kundegruppen i avdelingen er privatkunder, men at en også får inn jobber som for eksempel fasadeendring av større næringsbygg.

– Jeg gleder meg til å komme i gang og bli kjent med alle som jobber her. Det er kjekt med puls og tempo på jobb, da trives jeg best. Det ser ut som at jeg skal få det ønsket oppfylt her.

Bestill vår boligkatalog

Utforsk våre flotte hustyper – bygg selv eller la oss gjøre det.

    Har du allerede tomt?

    Ja, jeg har tomtNei, jeg har ikke tomt

    Jeg har lest og godtar samtykkeerklæringen*

    Samtykkeerklæring