Hopp til innhold

Bli kjent med Berge Sag: Ellef Kvalvågnes

Han er utdannet tømrer og sykepleier. I jobben som selger innen bolig og byggfornyelse, får Ellef Kvalvågnes gjøre noe av det han liker aller best: Følge kundens første etappe mot drømmehuset fra idé til spadestikk.

– Jobben min går ut på å hjelpe kunder til å finne riktig hus for deres tomt og behov. Jeg bistår kunden i tegneprosessen, anslår pris, fikser søknader til kommunen, hjelper dem med materialvalg og spør hvilke behov de har. Hvis de ikke har tomt, så finner vi ut av det sammen. Jeg følger kunden fra de har kjøpt tomt til de har bestemt seg for hus og signert kontrakt. Da går prosjektet videre til byggeleder, som tar ansvar for byggeprosessen.

– Jeg har alltid likt å spille fotball, og er fotballtrener for den ene sønnen min. Ellers er jeg veldig glad i å spille frisbeegolf, og om sommeren liker jeg å fiske og spille sandvolleyball. Mye av fritiden går jo til å følge opp fire barn, som driver med fotball, turn og karate.

– Det beste med å jobbe i Berge Sag er folkene. Jeg synes det er veldig kjekt å møte folk og skape en relasjon, og prøve å løse deres ønsker og behov. Selv om byggeleder etter hvert tar over kontakten med kunden, er det veldig hyggelig å få være med på overlevering, altså når kunden får nøklene. I Berge Sag er det dessuten veldig mye kompetanse, og alltid noen å spørre. Og så er det ein deilig frihet her, det er fleksibelt og mye tillit. Vi er en god gruppe på bolig og byggfornyelse som drar i samme retning.

Bestill vår boligkatalog

Utforsk våre flotte hustyper – bygg selv eller la oss gjøre det.

    Har du allerede tomt?

    Ja, jeg har tomtNei, jeg har ikke tomt

    Jeg har lest og godtar samtykkeerklæringen*

    Samtykkeerklæring