Hopp til innhold

Spannatoppen

Lyst å bo landlig – men med nærhet til alt? Da er Spannatoppen det riktige valget for deg og innholdsrikt på Vormedal med panoramavinduer og utsikt over Karmsundet

Alt tyder på at et mangfoldig bomiljø gir et mer inkluderende samfunn. I Berge Sag sitt nye nabolag på Spannatoppen får du nettopp det.

En har ulike ønsker og behov når det kommer til bolig, basert på hvilken livsfase en er inne i. Enkelte eldre ønsker mindre å stelle og vil over til leilighet – men noen ønsker seg fortsatt en liten gressplen og egen inngang. Enkelte familier har behov for god plass og flere soverom, mens andre kan nøye seg med mindre plass – særlig i etableringsfasen. Berge Sag har tro på at boligfelt som passer alle er til beste for samfunnet. På det nye feltet på Spannatoppen kan du velge blant flere ulike boligvarianter, og sikre deg noe – nettopp etter din smak og ditt behov.

– Ja, her kommer det både leiligheter og eneboliger i rekke i forskjellige størrelser. Her vil det til å bo mennesker i flere livsfaser, noe som gir et godt og variert nabolag, forteller Stian Tønnesen som er salgsleder for prosjekt.

Flere varianter

I det nye nabolaget kan en velge mellom luftige leiligheter på 97-122 kvadratmeter, med blant annet panoramavinduer, stor terrasse og egen hage, moderne rekkehus på 140 kvadratmeter med terrasse, hage og carport, samt to bad og to stuer, eller lekre leiligheter på 69-87 kvadrat, med elbillading og solrik terrasse.

– Her skal det være noe for enhver smak og ethvert behov, sier Tønnesen.

Alle boligene blir oppført i tidsriktig standard og fremstår moderne. I enkelte av enhetene har en mulighet for å selv bestemme om en ønsker to, tre eller fire soverom.

Feltet ligger i naturskjønne omgivelser og har gode solforhold.

Lang rekke tilbud

Karmøy kommune satser stort på området Norheim/Vormedal, og Spannatoppen er utvilsomt et sted der en har tilgang på det aller meste.

– Her bor du landlig og naturskjønt, men har samtidig kort vei til alt du måtte trenge, nikker Tønnesen.

Norheim barnehage ligger bare 300 meter borte og Norheim barneskole ligger like nedenfor idrettsanlegget. Går en gjennom skogen til Vormedal kommer en til ungdomsskolen.

Norheim har et rikt idrettsliv og har flotte anlegg som passer barn i alle aldre, om de ønsker å drive med fotball, håndball eller annet. Ved idrettsanleggene ligger også et kulturhus – der det foregår flere kjekke aktiviteter, fredagsklubb og diskotek.

For dem som ønsker å nyte naturen, så er det uendelige turmuligheter i området rundt Spannatoppen – om en ønsker trilletur i Norheimskogen eller tur til Tronefjell eller Spannavarden. Ved Moksheimsvatnet finner en også en gapahuk og benker, der en kan legge inn en rast eller mate endene. 

Av servicetilbud er tilgangen og utvalget stort om en velger å bosette seg på Spannatoppen. Innen fem minutter når man både Oasen storsenter, Burger King, McDonalds, Amanda og resten av fasilitetene på Raglamyr. Ellers har en Kiwi og bensinstasjon i umiddelbar nærhet.

– Området er også strategisk plassert med tanke på den nye T-forbindelsen, påminner salgsleder for prosjekt i Berge Sag, Stian Tønnesen.

Sjekk ut: https://berge-hus.no/spannatoppen for mer info – og ikke nøl med å ta kontakt.

Bestill vår boligkatalog

Utforsk våre flotte hustyper – bygg selv eller la oss gjøre det.

    Har du allerede tomt?

    Ja, jeg har tomtNei, jeg har ikke tomt

    Jeg har lest og godtar samtykkeerklæringen*

    Samtykkeerklæring