Hopp til innhold

Romslige og moderne familieboliger i rekke, med carport og solrike uteområder. Få markedets beste rente med på kjøpet!

 • Pris

  5 420 000 kr - 5 660 000 kr

 • Bruksareal

  140 - 155 m2

 • Soverom

  3 - 4

Beskrivelse

Siste del av utbyggingen på Høiegården er i gang, og vi kan tilby en behagelig hverdag i splitter ny bolig - i et helt nytt nabolag i populære Skåredalen!

Alle boligene i dette prosjektet er godkjent for inntil 85% Husbankfinansiering. Dette sikrer deg de aller beste rentebetingelsene på markedet, med en flytende rente på bare 4%  

Boligene strekker seg over tre plan, og er både innholdsrike og praktiske. Her kan man velge mellom fire eller fem soverom. Uansett hvilken bolig man velger, får man et hus med gode oppbevaringsmuligheter, to stuer, to bad, samt separat vaskerom. 

Sør- og vestvendte terrasser og uteområder sikrer gode solforhold. De store vindusflatene gjør at boligene vil oppleves som både lyse og innbydende. Selv om hagene er små, har dette også sine opplagte fordeler... Vi har laget til flotte, sosiale fellesområder like ved. Dette til felles glede og bruk for nabolagets beboere. 

Her får man en perfekt, innholdsrik og energieffektiv familiebolig, myntet på alle - som ønsker bruke mer tid på å nyte tilværelsen, fremfor å vedlikeholde stor hage, eldre fasade, eller pusse opp selv innvendig. 

Hage, innkjørsel og uteområder vil stå fiks ferdig ved innflytting – med asfalt, belegningsstein og plen. Evnt beplantning av egen hage utover dette overlater vi til dere som flytter inn.

Ferdig utbygget, vil Høiegården bestå av 44 nye boliger. Nabolaget har en fantastisk plassering, tett på naturen, turløyper og rekreasjonsområder. Men likevel utrolig sentralt med tanke på bussforbindelser, skole, barnehage og det meste regionen har å by på hva angår handel og kultur. 

Feltets utforming, har et stort tun som gir luft mellom boligene. Her er alt bli ferdig opparbeidet med gangstier, belysning og lekeapparater, samt sittebenker og sosiale soner. 

Med boliger i flere varianter – gir det naturlig utgangspunkt for mangfoldig, godt og variert nabolag. 
 


Boligens innhold:

Byggetrinnet består av til sammen 16 flotte familieboliger i rekke. Størrelsene varierer mellom BRA 147kvm (de i midten). Boligene på endene har BRA 162 kvm. Alle boligene strekker seg over tre plan. 

Inneholder som følger: 
1.etasje: Entre/gang med trapp, WC, bod, teknisk rom, samt utvendig bod og carport. Disse boligene har i tillegg ett ekstra soverom. 
2.etasje: Stue og kjøkken med åpen løsning og utgang til solrik sørvendt terrasse over carport. Videre finner man kontor/soverom, samt bad. Boligene på endene har i tillegg utgang til øst, eller vestvendt terrasse med utgang fra kjøkken.  
3.etasje består av to (alternativt tre soverom), bad, vaskerom/bod, samt tv-stue. De fleste har også en altan i denne etasjen.

Utvendig er boligen utstyrt med carport tilrettelagt for El-bil lading, samt stor utvendig sportsbod på omlag sju kvm.


Slik blir ditt nye nabolag.

Høiegården må betraktes som et særdeles familievennlig prosjekt. Her bor du midt i smørøyet. Landlig og naturskjønt, men samtidig urbant og sentralt med kort vei til alt.

Bare en kort spasertur unna har man tilgang til byens mest populære turområder og rekreasjonsområder rundt Steinsfjellet og Djupadalen. Boligene har nærhet til Skåredalen skole- idrett og kultursenter, barnehager og dagligvarebutikker. Det er også gangavstand til Raglamyr Handelsområde med butikker og kjøpesentre. Ønsker man innendørs trening er det også kort avstand til flere treningsstudioer på Raglamyr.

Slik blir din nye bolig på Høiegården!

Nøkkelferdig!
Smak på ordet. Kjenn på forventningen og drømmen om blanke ark. Vi har lagt alt til rette for at du skal kunne gjøre huset om fra bolig til et hjem. Å flytte inn i en nøkkelferdig bolig fra Berge Sag fremkaller følelsen av noe som er gjennomtenkt, solid kvalitet og god standard. 

Kjøper du en Berge Sag-bolig, kan du være trygg på at all prosjektutvikling, salg og bygging blir utført på en skikkelig måte - etter forskriftskrav og velprøvde metoder.


I en ny bolig fra Berge Sag får du blant annet:

Gulv: gulvet er et sentralt element i en gjennomtenkt og konsistent interiørstil. Ditt nye hjem kommer med 1-stavs Laminat fra Berry Allock Champ Elysees som standard. Alternativt kan det velges hvitpigmentert 3-stavs parkett av type Boen eik Conserto i alle boligrom som standard, uten tillegg i prisen 

Trappen: Fra Trapperingen - kommer med hvitmalte spiler og hvitmalte vanger med hvitpigmenterte furutrinn.

Peisovn: Kommer fra Nordpeis. I stua i andre etasje finner du en moderne peisovn med stålpipe. Her er det lagt til rette for lun innekos på kalde dager.

Vannstoppesystem: stenger vannet automatisk ved lekkasje eller fukt. Innvendige vannledninger legges som rør-i-rør, en ytterligere sikkerhet for at du aldri skal oppleve vannlekkasjer. 

Dører og vindusrammer: leveres ferdig fabrikkmalt. Dette gir økt holdbarhet på malingen som igjen betyr at det tar lenger tid før du må finne frem malingskosten. 

Tekniske løsninger: Vi kan nevne balansert ventilasjon med varmegjenvinning. 
Boligen leveres naturligvis også med fiberoptisk kabel levert av Altibox for internett og TV

Kjøkken: Dette er boligens viktigste rom. Sikkert like greit da, at vi har satset på kvalitetsinnredninger i disse med kjøkken fra Designa. Vi vet at et moderne liv krever et kjøkken med god kvalitet og gjennomarbeidede detaljer. Designa er dansk håndverkstradisjon på sitt beste. Med et kjøkken fra Designa får du solide løsninger som forener funksjon og spennende design. Ditt nye Designa-kjøkken leveres med mange skap som gir god lagringsplass. 

Badet: er flislagt på vegger og gulv i andre etasje. Badet i 3.etasje leveres med fliser på gulv, samt på vegger i dusjsone. På begge badene leveres flott baderomsmøbel i hvit utførelse. Skuffeseksjonen har nedfelt vask, samt speil med innfelt lys. Rørlegger leverer dessuten øvrig VVS-utstyr, som blandebatterier, dusj og wc av kjente merkevarer og god kvalitet.

Hvis du kommer tidlig nok inn i prosessen kan du gjøre tilvalg på din bolig:

• Endre innredning på kjøkken og bad
• Endre på farger og flistyper
• Velge andre typer parkett eller laminat fra våre leverandører
• Velge andre typer innerdører, listverk, dørvridere og trappetrinn
• Endre blandebatteri, servanter, toalett eller dusj/badekar
• Velge farger på innvendige vegger
• Velge downlights, lyskilder, eller tilføre elektriske punkter

Mulighetene er mange, og vi vil gjøre vårt ytterste for at du får være med og forme, og sett ditt eget særpreg på huset. Kontakt oss gjerne dersom du ønsker å diskutere tilvalgs muligheter.

Kvaliteter:
Lang erfaring og solid produktkunnskap gir oss de aller beste forutsetningene for å sette en sammen en solid leveranse for prosjektet. Vår kunnskap benytter vi aktivt til å forme grunnlaget for vår standardleveranse her på Høiegården. 
Kjøper du bolig fra Berge Sag bolig, så skal du være trygg på at du får en solid bygget bolig, med gode og gjennomtenkte løsninger. Vi har plukket leverandører som gir deg kvaliteter fra "øverste hylle". Du oppnår dermed et fantastisk utgangspunkt for å skape et moderne og personlig hjem, tilpasset deg og dine behov.
Alle leveres nøkkelferdige, med god standard og i henhold til nyeste teknisk forskrift (Tek 17) 

Leveransen inneholder blant annet:
• Impregnert kledning som er grunnet/malt 1 strøk
• Ferdig opparbeidet hage og uteområder/innkjørsel 
• Alle gulv i tørre rom leveres med laminat eller hvitpigmentert parkett
• Hvitmalte innerdører
• Designa-kjøkken med flotte detaljer
• Baderoms innredninger levert av rørlegger TEQVA / Karsten Bjelland
• Fliser på gulv og vegger på bad i 2.etg
• Fliser på gulv og på vegger i dusj på bad i 3.etasje
• Fliser (30x60) på gulv entre/gang, samt WC
• Termostatstyrte varmekabler på gulv i entre /gang, WC og begge bad  
• Vegghengt toalett samt dusjvegger i herdet glass
• Trapp fra Trapperingen med hvitmalte vanger, hvitmalte spiler og hvitpigmenterte furutrinn
• Komplett vedovn med stålpipe
• Balansert ventilasjon med varmegjenvinning 
• 200l varmtvannsbereder
• Utvendig frostfri tappekran
• Ferdig sparklet og malte innervegger
• Listfrie overganger mellom vegg og tak
• Ferdig malt hvitt listverk fra fabrikk
• Carport
• Ferdig opparbeide innkjørsel med asfalt og plen.


Bolig fra BergeSag:

Berge Sag har vært på markedet i over 130 år. Kjøper du ny bolig fra Berge Sag, kjøper du av en aktør som var der i går og som også er her i morgen. 
På Høiegården er dessuten boligene nye – helt nye! Dermed kan du være trygg på at alt fungerer. Ingenting er skjult. En ny bolig er uberørt, det er du og dine som setter sporene - og lager deres historie. 

Noen av de andre fordelene med å kjøpe ny bolig fra Berge Sag er: 
• Bolig til fastpris: 
Nye boliger fra Berge Sag selges til fastpris. Du unngår dermed fordyrende budrunder.

• Dokumentavgift kun på tomteverdien: På nye boliger er det kun dokumentavgift på tomteverdien. Fordi tomteverdien er langt lavere enn verdien av både tomt og hus, sparer du lett flere titalls tusen kroner ved å kjøpe nytt. I dette tilfellet er totale omkostninger kun Kr 20 000,-

• Fem års reklamasjonsrett: Kjøper du nytt, har du inntil fem års reklamasjonsrett på feil eller mangler på boligen. 

• Lavere driftsutgifter fra dag én: Nye boliger har lavere driftsutgifter til energi og strøm som følge av strenge krav til isolasjon og varmegjenvinning.

• Ingen utgifter til oppussing og rehabilitering: Glem evigvarende og kostbare oppussings- og rehabiliteringsprosjekter på mange år. 

Økt trygghet: Våre boliger bygges etter strenge standarder og forskriftskrav for våtrom, teknisk anlegg, brannsikring, materialvalg og miljø. Dette betyr mindre bekymringer for deg.

Nils Terje Solberg

Boligselger

[email protected] 98229321

Stian Tønnesen

Salgsleder prosjekt

[email protected] 93043857

Enheter i prosjektet


Meld interesse

  Bestill vår boligkatalog

  Utforsk våre flotte hustyper – bygg selv eller la oss gjøre det.

   Har du allerede tomt?

   Ja, jeg har tomtNei, jeg har ikke tomt

   Jeg har lest og godtar samtykkeerklæringen*

   Samtykkeerklæring