Hopp til innhold

Skåredalen / Høiegården – Moderne, nøkkelferdige eneboliger i kjede med Husbankfinansiering! Carport og store terrasser!

 • Pris

  4 575 000 kr - 4 575 000 kr

 • Bruksareal

  126 m2

 • Soverom

  3

Beskrivelse

Siste del av utbyggingen på Høiegården er nå startet, og vi kan nå tilby en ny hverdag i splitter ny bolig i et nytt nabolag i populære Skåredalen!

Drømmer du en splitter ny nøkkelferdig bolig, med flotte uteområder, gode vindusflater og sentral beliggenhet? 

Ferdig utbygget, vil Høiegården bestå av 44 nye boliger. Nabolaget har en fantastisk plassering, tett på naturen, turløyper og rekreasjonsområder, men likevel utrolig sentralt ift bussforbindelser, skole, barnehage og det meste regionen har å by på hva angår handel og kultur.
 
Feltet utforming, med et stort tun som gir luft mellom boligene. Her er alt ferdig opparbeidet med gangstier, belysning og lekeapparater, samt sittebenker og sosiale soner. 

Med boliger i flere varianter – gir det naturlig utgangspunkt for et mangfoldig, godt og variert nabolag. 

Felles for boligene i dette byggetrinnet er et moderne ytre, med innholdsrik planløsning og god standard. Boligene vil fungere optimalt for barnefamilier, eller for de som gjerne ønsker en arealmessig mindre - men ny, god og effektiv bolig med mindre vedlikehold.

Hage, innkjørsel og uteområder vil stå fiks ferdig ved innflytting – med asfalt, belegningsstein og plen. Evt beplantning av egen hage utover dette overlater vi til dere som flytter inn.

Her får man med andre ord en perfekt, innholdsrik & energieffektiv familiebolig - myntet på alle, som ønsker bruke mer tid til å nyte tilværelsen, fremfor å vedlikeholde stor hage, eldre fasade, eller pusse opp selv innvendig. 


Nabolaget:

Høiegården må betraktes som et særdeles familievennlig prosjekt. Her bor du midt i smørøyet. Landlig og naturskjønt, men samtidig urbant og sentralt med kort vei til alt.
Bare en kort spasertur unna har man tilgang til byens mest populære turområder og rekreasjonsområder rundt Steinsfjellet og Djupadalen. Boligene har nærhet til Skåredalen skole- idrett og kultursenter, barnehager og dagligvarebutikker. Det er også gangavstand til Raglamyr Handelsområde med butikker og kjøpesentre. Ønsker man innendørs trening er det også kort avstand til flere treningsstudioer på Raglamyr.

Her har vi sikret deg fantastiske finansieringsmuligheter hos Husbanken. Alle boligene er forhåndsgodkjent for lån inntil 85% av kjøpesummen til markedets aller beste rentebetingelser. Rente fra kun 4,2%
Fordelen med lav husbank rente er opplagte. Her er vil du i praksis vil få betydelig lavere bokostnader, ift et ordinært privat banklån, samt muligheter for å potensielt kunne ta opp et større lån om ønskelig.
Kjøper du bolig av Berge Sag, så ordner vi også hele lånesøknaden for deg. Sjekk gjeldende rentetilbud hos husbanken her: https://www.husbanken.no/rente/


Slik blir din nye bolig på Høiegården!

Hvilke rom et hus inneholder, og hvilken planløsning som passer best, kan variere fra person til person og fra familie til familie. Felles for oss alle er det at vi har ulike behov som skal dekkes. 
Vi skal leve godt i boligen vår – vi skal lage mat, leke, være sosiale, se på TV, holde selskaper og gjøre husarbeid. Vi skal også sove, ha mulighet for å slappe av eller trekke oss tilbake med en god bok eller med oppgaver som krever konsentrasjon. 

Byggetrinnet består av tilsammen 6 enebolig i rekke, hver på 133 kvm (BRA). Boligene går over to plan og inneholder som følger: 

1.etasje:
Entre /gang med trapp, bad, vaskerom, Stue /kjøkken med åpen løsning og utgang til terrasse og hage.

2.etasje:
3 romslig soverom, bad, samt stue med utgang til stor terrasse på hele 27 kvm!.

Utvendig: Boligen utstyrt med carport, samt stor utvendig sportsbod på hele 7,5 kvm. Fra sportsboden er det dør ut til hagen for enkel passasje.

Slik blir din nye bolig på Høiegården!
Nøkkelferdig! Smak på ordet. Kjenn på forventningen og drømmen om blanke ark. Vi har lagt alt til rette for at du skal kunne skape huset om fra en bolig til et hjem. Å flytte inn i en nøkkelferdig bolig fra Berge Sag fremkaller følelsen av noe som er gjennomtenkt, av solid kvalitet og god standard. I en ny bolig fra Berge Sag får du blant annet: 

Oppvarming med vannbåren varme
Vannbåren varme i gulv hele 1. etg + bad 2. etg. Varmesentralen er en vegghengt elkjel med rustfri tank. Den er liten og plasseringsvennlig. Den har innebygd termostat som kan reguleres fra 10-60 grader. Hver enkel rom med vannboren varme, får egen trådløs termostat hengt på vegg. Elkjel plassers ved skap for vannboren varme. Rør mellom skap og el kjel legges på vegg. 

Laminat / parkett, gulvet er et sentralt element i en gjennomtenkt og konsistent interiørstil. Boligene blir kommer levert med enstavs høytrykkslaminat fra Berry Alloc av typen Grand Alu Champ Elysees som standard. 3-stavs hvitpigmentert parkett, kan velges som alternativ uten tillegg i prisen.

Trappen fra trapperingen kommer med stålspiler/hvitmalte spiler, samt hvitmalte vanger med pigmentert trinn som vil matche valgt gulv.

Vannstoppesystem stenger vannet automatisk ved lekkasje eller fukt. Innvendige vannledninger legges som rør-i-rør, en ytterligere sikkerhet for at du aldri skal oppleve vannlekkasjer. 

Dører og vindusrammer, leveres ferdig fabrikkmalt. Dette gir økt holdbarhet på malingen som igjen betyr at det tar lenger tid før du må finne frem malingskosten. 

Tekniske løsninger kan vi nevne balansert ventilasjon med varmegjenvinning. Boligen leveres naturligvis også med fiberoptisk kabel levert av Altibox eller GET for nett, tv og telefon 

Kjøkkenet er boligens viktigste rom. Sikkert like greit da, at vi har satset på kvalitetsinnredninger i disse rommene med kjøkken fra Designa. Vi vet at et moderne liv krever et kjøkken med god kvalitet og gjennomarbeidede detaljer. Designa er dansk håndverkstradisjon på sitt beste. Med et kjøkken fra Designa får du solide løsninger som forener funksjon og spennende design. Ditt nye Designa kjøkken leveres med mange skap som gir god lagringsplass. 

Badet er flislagt på vegger og gulv i første etasje. På badet i 2.etasje leveres fliser på gulv, samt på vegger i dusj sone. På begge bad leveres flott (100cm) baderomsmøbel i hvit utførelse. Baderomsmøbler levert av rørlegger TEQA Karsten Bjelland. Skuffeseksjonen har nedfelt vask, samt speil med innfelt lys. Rørlegger leverer dessuten øvrig VVS-utstyr som blandebatterier, dusj og wc av kjente merkevarer og god kvalitet.

Hvis du kommer tidlig nok inn i prosessen kan du gjøre tilvalg på din bolig:
• Endre innredning på kjøkken og bad
• Endre på farger og flistyper
• Velge andre typer parkett eller laminat fra våre leverandører
• Velge andre typer innerdører, listverk, dørvridere og trappetrinn
• Endre blandebatteri, servanter, toalett eller dusj/badekar
• Velge farger på innvendige vegger
• Velge downligts, lyskilder, eller tilføre elektriske punkter

Mulighetene er mange, og vi vil gjøre vårt ytterste for at du får være med å forme og sett ditt eget særpreg på huset. Kontakt oss gjerne dersom du ønsker å diskutere tilvalgs muligheter.

Kvaliteter:

Leveransen inneholder blant annet:

 • Impregnert kledning som er grunnet.
 • Ferdig opparbeidet hage og uteområder/innkjørsel 
 • Markterrasse med belegningsstein på hagesiden (ca 15 kvm)
 • Alle gulv i tørre rom leveres med Berry Alloc av typen Grand Alu Champ Elysees .
 • Hvitmalte kompakte innerdører
 • Designa-kjøkken med flotte detaljer
 • Baderoms innredninger
 • Fliser på gulv og vegger på bad i 1.etg
 • Fliser på gulv og på vegger i dusj på bad i 2.etasje
 • Fliser (30x60) på gulv i entre og vaskerom
 • Vannbåren varme i gulv hele 1. etg + bad 2. etg. 
 • Vegghengt toalett og dusjvegger i herdet glass
 • Flott hvitmalt trapp, fra trapperingen.
 • Balansert ventilasjon med varmegjenvinning 
 • OZO 200l varmtvannsbereder
 • Utvendig frostfri tappekran
 • Ferdig sparklet og malte innervegger.
 • Listfrie overganger mellom vegg og tak
 • Hvit ferdig malt hvitt listverk fra fabrikk.
 • Parkering for to biler i egen innkjørsel

Bolig fra BergeSag.

Berge Sag har vært på marked i 130 år. Kjøper du ny bolig fra Berge Sag, kjøper du av en aktør som var der i går og som også er der i morgen. På Høiegården er dessuten boligene nye, ingenting er skjult. En ny bolig er uberørt, det er du og dine som setter sporene - og lager deres historie. 

Noen av de andre fordelene med å kjøpe ny bolig fra Berge Sag er:

 • Bolig til fastpris: Nye boliger fra Berge Sag selges til fastpris. Du unngår dermed fordyrende budrunder.
 • Dokumentavgift kun på tomteverdien: På nye boliger er det kun dokumentavgift på tomteverdien. Fordi tomteverdien er langt lavere enn verdien av både tomt og hus, sparer du lett flere titalls tusen kroner ved å kjøpe nytt. I dette tilfellet er totale omkostninger kun Kr 20 000,-
 • Fem års reklamasjonsrett: Kjøper du nytt, har du inntil fem års reklamasjons rett på feil eller mangler på boligen. 
 • Lavere driftsutgifter fra dag én. Nye boliger har lavere driftsutgifter til energi og strøm som følge av strenge krav til isolasjon og varmegjenvinning. 
 • Ingen utgifter til oppussing og rehabilitering: Glem evigvarende og kostbare oppussings- og rehabiliteringsprosjekter på mange år. 
 • Økt trygghet: Våre boliger bygges etter strenge standarder og forskriftskrav for våtrom, teknisk anlegg, brannsikring, materialvalg og miljø. Dette betyr mindre bekymringer for deg.

Nils Terje Solberg

Boligselger

[email protected] 98229321

Stian Tønnesen

Salgsleder prosjekt

[email protected] 93043857

Enheter i prosjektet


Meld interesse

  yrdyasdafsasd

  Bestill vår boligkatalog

  Utforsk våre flotte hustyper – bygg selv eller la oss gjøre det.

   Har du allerede tomt?

   Ja, jeg har tomtNei, jeg har ikke tomt

   Jeg har lest og godtar samtykkeerklæringen*

   Samtykkeerklæring