Hopp til innhold
Pris

Meld interesse for pris

Soverom:

2-5

Kvadratmeter:

71kvm - 200kvm

Skeiseidtunet

Nå kommer de første 26 boligene for salg!

Nå kan du sikre deg din drømmebolig på Skeiseidtunet – det største boligprosjektet på Haugalandet.

I fantastiske, landlige omgivelser på Frakkagjerd i Tysvær kommune, kan unge og eldre, med ulike ønsker og behov – sikre seg en unik bolig med nærhet til alt.

De første 100 boligene er godkjent og byggingen er i gang. Og nå kommer de første 26 for salg!

Vil du være blant de som får muligheten til å velge først?

De som har meldt sin interesse får informasjonen først.  Meld derfor din interesse nå, for å få tilsendt priser og informasjon om Skeiseidtunet før salgsstart. I august lanseres prosjektet på det åpne markedet!

Noe for alle

Størrelse på boligene vil variere mellom 71 og 200 kvm og inneholde 2-5 soverom. Ønsker en det lettstelt, så får en det. Her kommer det både leiligheter, rekkehus, tomannsboliger og frittliggende eneboliger i forskjellige størrelser.

Nå blir det endelig trygg ferdsel fra Frakkagjerd til Dragavika!

Skeiseid utviklingsselskap skal sammen med fylkeskommunen og Tysvær kommune bygge en ny og bedre vei fra krysset Frakkagjerdveien/Høievegen.

Gleder seg til å få flere unger i nabolaget!

Endelig kommer Skeiseidtunet. Det er det mange som er glade for. – Vi elsker å bo her og gleder oss til å få enda flere unger i nærmiljøet – og på fotballaget, sier Mathilde (10), Lilja (10) og Eivor (10).

Godt samarbeid med Husbanken

Berge Sag har et godt samarbeid med Husbanken og sørger for at alle boligene er forhåndsgodkjente for lån inntil 85 prosent av kjøpesummen til markedets aller beste rentebetingelser.

Beliggenheten

Det vil komme lekeplasser, grøntareal og trygge og gode gang- og sykkelstier. Ellers byr nærområdet på butikker, skole, barnehage, idrettsanlegg, turstier, badeplass – og mye mer.

På Skeiseidtunet får du naturen som nærmeste nabo.

Samtidig med umiddelbar nærhet til barneskole, ny ungdomsskole, barnehage, fantastisk idrettsanlegg, skatepark, ridesenter, badeplass med flott sandstrand, ulike butikker, apotek, treningssenter, turstier og mer.

Kjøpesenter og kulturhus i Aksdal, ligger bare minutter unna. Og Haugesund, med alle dens fasiliteter er bare en kort kjøretur vekke.

 

Noe for alle

I mars 2023 ble reguleringsarbeidet og planen for de første 100 boligene godkjent. På sikt kan Skeiseidtunet-prosjektet romme hele 1000 boliger, og blir dermed det største boligprosjektet på Haugalandet.

Over 150 personer har allerede satt seg på interesselisten.

– Dette er et fantastisk prosjekt, som betyr mye for Berge Hus. Utvilsomt den største planlagte utbyggingen av et nytt nabolag på Haugalandet de neste årene, sier salgsleder for prosjekt i Berge Hus, Stian Tønnesen.

Boligene som kommer på Skeiseid vil være varierte og kunne passe for folk i alle aldre, med ulike behov.

– Vi er opptatt av mangfold, det vil vise igjen, også på Skeiseid-tunet. Vi har tenkt på både familier, førstegangsetablerere og voksne uten barn i planleggingen av feltet, informerer Tønnesen.

 

 

Kontakt oss

Meld interesse

Det er greit at Berge Hus kontakter meg via:

Du kan melde deg av nyhetsbrevet når som helst ved å klikke på linken nederst i e-posten. Se våre nettsider for mer informasjon om personvern.

Bestill vår boligkatalog

Utforsk våre flotte hustyper – bygg selv eller la oss gjøre det.

    Har du allerede tomt?

    Ja, jeg har tomtNei, jeg har ikke tomt

    Jeg har lest og godtar samtykkeerklæringen*

    Samtykkeerklæring