Hopp til innhold
Pris

Kommer

Soverom:

2-5

Kvadratmeter:

71kvm - 200kvm

Skeiseidtunet

Grunnarbeidet med infrastruktur er godt i gang og vil pågå frem til våren. De første grunnmurene kommer sommeren 2024 – og allerede sommeren 2025 kan de første familiene flytte inn. Og listen over interessenter er allerede lang!

I midten av september startet Birkeland opp med grunnarbeidet på det som blir den største boligutbyggingen på Haugalandet. Oppstart med betongarbeidet er satt til sommeren 2024 – og allerede påfølgende høst vil en se treverket på de nye boligene i Skeiseidtunet i Tysvær, dukke opp.

Nå blir det endelig trygg ferdsel fra Frakkagjerd til Dragavika!

Skeiseid utviklingsselskap skal sammen med fylkeskommunen og Tysvær kommune bygge en ny og bedre vei fra krysset Frakkagjerdveien/Høievegen.

Gleder seg til å få flere unger i nabolaget!

Endelig kommer Skeiseidtunet. Det er det mange som er glade for. – Vi elsker å bo her og gleder oss til å få enda flere unger i nærmiljøet – og på fotballaget, sier Mathilde (10), Lilja (10) og Eivor (10).

Godt samarbeid med Husbanken

Berge Sag har et godt samarbeid med Husbanken og sørger for at alle boligene er forhåndsgodkjente for lån inntil 85 prosent av kjøpesummen til markedets aller beste rentebetingelser.

Stort prosjekt

I mars 2023 ble reguleringsarbeidet og planen for de første 100 boligene godkjent, og Skeiseid-tunet er endelig i gang. Et stort prosjekt, som kan komme til å romme hele 1000 boenheter – og som mange har ventet på.

– Dette er et stort prosjekt for Berge Sag, og utvilsomt den største planlagte utbyggingen av et nytt nabolag på Haugalandet de neste årene, sier Tønnesen.

Boligene som kommer på Skeiseid vil være varierte og kunne passe for folk i alle aldre, med ulike behov.

– Vi er opptatt av mangfold, det vil vise igjen, også på Skeiseid-tunet. Vi har tenkt på både familier, førstegangsetablerere og voksne uten barn i planleggingen av feltet, informerer Tønnesen.

Sivilingeniør og konstruktør Malgorzata Kujawiaker er den som har tegnet utgangspunktet for de kommende boligene i trinn én på Skeiseid-tunet. Hun forteller at hun har tatt med seg innspill og inspirasjon fra andre pågående Berge Sag-prosjekt, som Soldalen på Vormedal og Høiegården i Skåredalen.

– Vi har jobbet oss gjennom de ulike boligtypene, så plasserer vi dem på tomtene og ser hvordan det fungerer. Målet er at alle skal få noe som passer dem. Jeg har tatt med meg noen prinsipper fra tidligere prosjekt, inn i dette prosjektet. Det er en kreativ og krevende prosess. Men veldig gøy, forteller hun.

Kontakt oss

Meld interesse

  Bestill vår boligkatalog

  Utforsk våre flotte hustyper – bygg selv eller la oss gjøre det.

   Har du allerede tomt?

   Ja, jeg har tomtNei, jeg har ikke tomt

   Jeg har lest og godtar samtykkeerklæringen*

   Samtykkeerklæring