Hopp til innhold

Soldalen / Vormedal – Husbankfinansierte eneboliger med 4 soverom og markedets laveste rente! Bygging er i gang!

 • Pris

  5 205 000 kr - 5 205 000 kr

 • Bruksareal

  143 m2

 • Soverom

  4

Beskrivelse

Vi har for salg 4 frittliggende eneboliger, på fine solrike sørvendte tomter på Soldalen. 3 boliger er solgt! Boligene leveres komplett med carport. Bygging er i gang. Boligene på Soldalen blir for øvrig levert med kvaliteter, og egenskaper som på ingen måte står tilbake for den fantastiske beliggenheten! Her blir det lyst og fint, med gode vindusflater. Felles for boligene i dette prosjektet er et spennende og moderne ytre, med gjennomtenkt planløsning og god standard. Boligene går over to plan, og vil passe perfekt for familier. En ny bolig vil uansett by på energieffektive løsninger og lave vedlikeholdskostnader i mange år fremover. På Soldalen vil du bo tett på det flotte kulturlandskapet i maritime omgivelser. Slike muligheter er ytterst sjeldne, så la ikke denne muligheten gå fra deg. På Soldalen vil er dessuten alt av til infrastruktur og de flotte fellesarealene og lekeplassene ferdig opparbeidet og klare til bruk. Her er det "liv i gatene" og lekeplassene populære samlingspunkter. Tomtene til disse boligene er effektive og lettstelte og vil bli levert med ferdig opparbeidet plen og planert/gruslagt innkjørsel tilrettelagt for flere biloppstillingsplasser på egen tomt. Ett god utgangspunkt, slik at du selv kan være med å forme og sette ditt eget særpreg på tomten i årene fremover.


Innhold:

1.etasje har entre, Vaskerom / bod som smart bi inngang. Rommet har plass til både innredning og garderobe. Videre finner man flislagt bad med vegghengt toalett. Stor stue med åpen kjøkkenløsning med utgang til terrasse og hage. Det er dessuten smart bod under trapp.

2.etasje består av tv-stue med utgang til solrik sørvendt altan, 4 soverom, hvor av 2 av de er ekstra store, og tilpasset dobbeltseng. Det største soverommet har utgang til vestvendt altan. Videre finner man bad med dusj og vegghengt toalett.

Utvendig er boligen utstyrt med carport, samt utvendig bod. 


Slik blir din nye bolig på Soldalen!

Nøkkelferdig! 

Smak på ordet. Kjenn på forventningen og drømmen om blanke ark. Vi har lagt alt til rette for at du skal kunne skape huset om fra en bolig til et hjem. Å flytte inn i en nøkkelferdig bolig fra Berge Sag fremkaller følelsen av noe som er gjennomtenkt, av solid kvalitet og god standard. I en ny bolig fra Berge Sag får du blant annet: 

Kvalitetsgulv: Gulvet er et sentralt element i en gjennomtenkt og konsistent interiørstil. Ditt nye hjem kommer med som en stavs høytrykkslaminat fra Berry Alloc av typen Grand Alu Champ Elysees

Trappen fra trapperingen kommer med hvitmalte spiler og hvitmalte vanger med trinn i hvitpigmentert furu.

Peisovn fra Nordpeis: I stuen i 1.etg andre finner du en moderne peisovn med stålpipe av type Duo 5 eller tilsvarende. Her er det lagt til rette for lun innekos på kalde dager.

Med vannstoppesystem stenges vannet automatisk ved lekkasje eller fukt. Innvendige vannledninger legges som rør-i-rør, en ytterligere sikkerhet for at du aldri skal oppleve vannlekkasjer. 

Alle dører og vindusrammer, leveres ferdig fabrikkmalt. Dette gir økt holdbarhet på malingen som igjen betyr at det tar lenger tid før du må finne frem malingskosten. 

Av andre smarte løsninger kan vi nevne balansert ventilasjon med varmegjenvinning. Boligen leveres naturligvis også med fiberoptisk kabel levert av Altibox for TV og internett.

Kjøkken og bad er boligens viktigste rom. Sikkert like greit da, at vi har satset på kvalitetsinnredninger i disse rommene med kjøkken fra Designa og baderomsmøbler levert av rørlegger Teqva Haugesund. 

Vi vet at et moderne liv krever et kjøkken med god kvalitet og gjennomarbeidede detaljer. Derfor har vi valgt Designa som vår kjøkkenleverandør. Designa er dansk håndverkstradisjon på sitt beste. Med et kjøkken fra Designa får du solide løsninger som forener funksjon og spennende design. Ditt nye Designa kjøkken leveres med mange skap som gir god lagringsplass.

Ditt nye bad er flislagt på vegger og gulv i første etasje. På bad 1 2.etasje leveres fliser på gulv, samt på vegger i dusj. På begge bad leveres flott baderomsmøbel i hvit utførelse. Skuffeseksjonen har nedfelt vask, samt speil med innfelt lys. Rørlegger leverer også øvrig VVS-utstyr som blandebatterier, dusj og wc.

Mulige tilvalg: Hvis du kommer tidlig inn i prosessen kan du gjøre tilvalg på din bolig. Av mulige tilvalg kan nevnes:

 •  Endre innredning på kjøkken og bad
 •  Endre på farger og flistyper
 •  Velge andre typer parkett eller laminat fra våre leverandører
 •  Velge andre typer innerdører, listverk, dørvridere og trappetrinn
 •  Endre blandebatteri, servanter, toalett eller dusj/badekar
 •  Velge farger på innvendige vegger
 •  Velge downligts, lyskilder, eller tilføre elektriske punkter

Mulighetene er mange, og vi vil gjøre vårt for at du får være med å forme og sett ditt eget særpreg på huset. Kontakt oss gjerne dersom du ønsker å diskutere tilvalgs muligheter


Slik blir ditt nye nabolag på Soldalen

Boligene i Soldalen kommer i flere varianter, både leiligheter, og frittliggende eneboliger i forskjellige størrelser - og gir slik et mangfoldig bomiljø. Her kommer det til å bo mennesker i flere livsfaser, noe som gir et godt og variert nabolag. 
Kjøper du en Berge Sag bolig, kan du være trygg på at all prosjektutvikling, salg og bygging utføres på en skikkelig måte etter forskriftskrav og vel- prøvde metoder.
Soldalen må betraktes som et særdeles familievennlig prosjekt. Her bor du midt i smørøyet av det nylig renoverte veinettet på Haugalandet, landlig, maritimt og naturskjønt, men med kort vei til alt

Mykje skole er en av regionens nyeste og flotteste barneskoler. Fra soldalen er skoleveien kort og trygg på under en halv kilometer, og skolen er virkelig rigget og klar for å ta imot nye elever i årene fremover.

"Jungelen", en klatrepark bestående av tau og bildekk, som ligger like bak skolen er ett naturlig samlingspunkt. Men også skogen på oppsiden av skolen blir flittig brukt til koselige familie utflukter. Her er det laget til med benker og lekeområder.
Soldalen har en maritim plassering kun ca 140 m fra sjølinjen og vil være omkranset med romslige uteområder og store lekeplasser. Soldalen vil ferdig utbygd, bestå av et nabolag med ca 65 nye hjem
Den flotte skolen er allerede et naturlig samlingspunkt i nabolaget, og flere folk skaper mer aktivitet. Vi ser fram til å få følge med - og se det nye nabolaget vi bygger blomstre i årene som kommer.
Boligfeltet har flere lekeplasser i tillegg er det opparbeidet stort fellesområde i direkte tilknytning til disse eneboligene.

At fastlandsdelen av Karmøy er i rivende utvikling er hevet over enhver pris. Berge Sag har de siste årene vært den desidert største aktøren til å virkelig satse i dette området, og vi har utelukkende gode erfaringer


Kvaliteter:

Lang erfaring, og solid produktkunnskap gir oss de aller beste forutsetningene til å sette en sammen en solid leveranse for prosjektet. Vår kunnskap benytter vi aktivt til å forme grunnlaget for vår standard leveransen. Kjøper du bolig fra Berge Sag bolig, så skal du være trygg på at du får en solid bygget bolig med gode og gjennomtenkte løsninger. Vi har plukket leverandører som gir deg kvaliteter fra "øverste hylle". Du oppnår dermed et fantastisk utgangspunkt for å skape ett moderne og personlig hjem tilpasset deg og dine behov.
Boligene har gjennomtenkte, praktiske planløsninger. Alle leveres nøkkelferdige, med god standard og miljøvennlig oppvarming.

De inneholder blant annet:
·         Impregnert kledning som er grunnet fra fabrikk
·         Alle gulv i tørre rom leveres som standard av typen: Berry Alloc av typen Grand Alu Champ Elysees
·         Hvitmalte innerdører
·         Designa-kjøkken med flotte detaljer
·         Baderoms innredninger (100 cm) levert av rørlegger Teqva Haugesund
·         Fliser på gulv og vegger på bad i 1.etg
·         Fliser på gulv og på vegger i dusj på bad i 2.etasje
·         Fliser (30x60) på gulv i entre, vaskerom/bod.
·         Termostatstyrte varmekabler på gulv i entre /gang, vaskerom/bod, og begge bad.
·         Vegghengt toalett og dusjvegger i herdet glass
·         Trapp fra trapperingen med hvitmalte vanger/ spiler og hvitlaserte furu trinn.
·         Komplett vedovn type Duo 5, eller tilsvarende med stålpipe.
·         Balansert ventilasjon med varmegjenvinning
·         Ferdig gruset gårdsrom og hage med plen.
·         Markterrasse utført med belegningsstein på hagesiden (ca 15 kvm)
·         OZO 200l varmtvannsbereder
·         Utvendig frostfri tappekran
·         Ferdig sparklet og malte innervegger.
·         Listfrie overganger mellom vegg og tak
·         Hvit ferdig malt listverk fra fabrikk.
·         Utvendig frostfri utekran.
·         Carport tilrettelagt for elbillader. Komplett lader kan leveres som tilvalg.


Bolig fra Berge Sag:

Berge Sag har vært på marked i 130 år. Kjøper du ny bolig fra Berge Sag, kjøper du av en aktør som var der i går og som også er der i morgen. På Soldalen er dessuten boligene nye – Helt nye!! Dermed kan du være trygg på at alt fungerer. Ingenting er skjult. En ny bolig er uberørt, det er du og dine som setter sporene - og lager deres historie. 
Noen av de andre fordelene med å kjøpe ny bolig fra Berge Sag er:
Bolig til fastpris: Nye boliger fra Berge Sag selges til fastpris. Du unngår dermed fordyrende budrunder.
Markedets beste finansiering: Dette prosjektet er godkjent for 85% finansiering hos Husbanken. Rente fra kun 4,2% pr 01.01.2024!

Dokumentavgift kun på tomteverdien: På nye boliger er det kun dokumentavgift på tomteverdien. Fordi tomteverdien er langt lavere enn verdien av både tomt og hus, sparer du lett flere titalls tusen kroner ved å kjøpe nytt. I dette tilfellet er totale omkostninger kun Kr 30 000,-

Fem års reklamasjonsrett: Kjøper du nytt, har du inntil fem års reklamasjons rett på feil eller mangler på boligen. 

Lavere driftsutgifter fra dag én. Nye boliger har lavere driftsutgifter til energi og strøm som følge av strenge krav til isolasjon og varmegjenvinning. 

Ingen utgifter til oppussing og rehabilitering: Glem evigvarende og kostbare oppussings- og rehabiliteringsprosjekter på mange år. 

Økt trygghet: Våre boliger bygges etter strenge standarder og forskriftskrav for våtrom, teknisk anlegg, brannsikring, materialvalg og miljø. Dette betyr mindre bekymringer for deg.

Visninger

Tirsdag 16. april
15:00 - 16:00
Tirsdag 23. april
15:00 - 16:00
Tirsdag 30. april
15:00 - 16:00

Nils Terje Solberg

Boligselger

[email protected] 98229321

Stian Tønnesen

Salgsleder prosjekt

[email protected] 93043857

Enheter i prosjektet


Meld interesse

  Bestill vår boligkatalog

  Utforsk våre flotte hustyper – bygg selv eller la oss gjøre det.

   Har du allerede tomt?

   Ja, jeg har tomtNei, jeg har ikke tomt

   Jeg har lest og godtar samtykkeerklæringen*

   Samtykkeerklæring